Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila: "Miza campaniei de vaccinare, în acest moment, este stimularea imunizării în mediul rural"

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila: "Miza campaniei de vaccinare, în acest moment, este stimularea imunizării în mediul rural"

Se caută şi alte soluţii pentru a creşte numărul românilor vaccinaţi. Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat în exclusivitate pentru News Hour with CNN că miza, în acest moment, este stimularea imunizării în mediul rural.

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila: "Miza campaniei de vaccinare, în acest moment, este stimularea imunizării în mediul rural"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    26 Oct 2021   •   18:40

Ministrul Cseke Attila a menţionat necesitatea implicării celor cu funcţie şi statut social dintr-o comunitate, cum ar fi primarii, medicii sau preoţii.

"Am discutat despre soluții posibile pe mediul rural. Aici trebuiesc organizate campanii de vaccinare cu echipe mobile. Am vorbit foarte mult de necesitatea de implicare din partea celor care au anumită funcție sau anumit statut social. Vorbim despre primarul care este alesul comunității, despre preot, despre pedagog, despre un medic de familie. Oameni care sunt respectați în comunitate.", a declarat Cseke Attila în exclusivitate la News Hour with CNN. 

Cozi uriașe la maratonul vaccinării. Aproape 130.000 de români s-au imunizat în 24 de ore 

Peste 150.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. Dintre acestea,110.033 au fost imunizate cu prima doză.

150.639 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. În total 6.621.326 de persoane au fost imunizate de la începutul campaniei cu o doză, iar 6.041.920 dintre acestea au schema completă de vaccinare. De asemenea, 759.661 de persoane au făcut și doza a treia.

×
Subiecte în articol: campania de vaccinare Cseke Attila

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close