Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Planul Mirunei Pascu pentru a-şi salva fiul şi a-l scoate din ţară | Noi stenograme din referatul procurorilor

Planul Mirunei Pascu pentru a-şi salva fiul şi a-l scoate din ţară | Noi stenograme din referatul procurorilor

Mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, pare să fi avut un plan foarte bine pus la punct pentru a-şi salva fiul de acuzaţiile în dosarul de droguri şi pentru a-i reabilita numele şi imaginea în spaţiul public. Iată detaliile aflate de procurori.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Sep 2023   •   19:57

Procurorii au filat-o și interceptat-o pe mama lui Vlad Pascu pas cu pas, imediat după teribilul accident de la 2 Mai. Proprietara unui mare imperiu imobiliar femeia a încercat pe toate căile, spun anchetatorii, să scape fiul de pușcărie sau cel mai probabil să se scape pe ea.

În toate interceptările și declarațiile date de martorii denunțători Miruna Pascu se victimizează, manipulează, dictează și vrea să dirijeze ancheta cu toate forțele de care dispune ea. Pentru asta a fost arestată pentru 30 de zile.

Miruna Pascu: Crede-mă, că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din asta. Și nu le fac gratis. Le fac în fiecare zi. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac.

Vlad Pascu: Eu cred că subiectul ăsta a făcut mai mult. A dat toată poliția jos toate capetele de sus de pe aici, din județ.

Miruna Pascu:  E posibil să fi existat niște chestii.

Vlad Pascu: O anchetă foarte mare în mai multe chestii. A venit ieri aici, a venit DNA-ul și ministrul la IPJ, cu restructurarea, că nu mai e nimeni. L-au dat jos și pe comandantul ăla de sus, i-au dat jos pe toți.

Miruna Pascu: Mamă...

Vlad Pascu: Şeful de poliție de circulație, șeful de nu știu ce, numai șefi.

Miruna Pascu: Sunt prea mică pentru războiul ăsta.

Citeşte şi: Av. Adrian Cuculis, despre mama lui Vlad Pascu: "A încercat să schimbe cursul anchetei, dar nu are informaţii corecte în totalitate"

Vlad Pascu vorbea cu mama lui din arestul Poliției Constanța, iar polițiștii interceptau. Femeia îl sunase disperată pentru că una dintre prietenele lui le-ar fi putut face amândurora probleme mari în dosarul deschis de DIICOT imediat după accidentul mortal de la Vama Veche

Vlad Pascu: Care e vestea bună?

Miruna Pascu: Vestea bună e că nu eram eu subiectul și a fost cumva oprită să mai trăncăne despre mine, pentru că tu ai trăncănit cu ea despre mine. Zic că până la urmă pe tine te-a mâncat.Ce să zic?

Cei doi au pus la cale și planul prin care să oprească o tânără care era martoră la ce se întâmpla în casa Mirunei Pascu. Mama lui Vlad, spun procurorii, a încercat să o determine să spună minciuni la audieri și nu a apelat doar la asta ca să își scape fiul, dar și pe ea.

Miruna Pascu: Vezi că trebuie să ne gândim foarte serios la două probleme. Chestia aia cu recunoaștere este evidentă și mai este cealaltă pe care o să o discutăm când ne vedem, la care lucrează deja avocații, să găsim niște soluții pentru problema cu DIICOT-ul.

Vlad Pascu: Aia e importantă!

Miruna Pascu: Că aia ne interesează, înțelegi? Nu în dosarul ăla, că în dosarul ăla nu știu cine ar mai putea să vină martor. Aia e problema, că s-ar putea să mai cheme martori în afară de pe cineva și nu știu pe cine. Vezi că s-ar putea să îi cheme pe toți copiii ăia cu care tu ai fost în Vamă și despre care al căror nume eu habar n-am.

Citeşte şi: Colecția de dosare penale ale familiei lui Vlad Pascu | Cei trei sunt anchetați de procurori

Vlad Pascu: Da, ăia n-au ce să spună nimic.

Din probele anchetatorilor pare că Miruna Pascu își scosese toată artileria.

Miruna Pascu: O să lucrez și la chestia aia cu spălarea imaginii tale, de-aia mă și duc la Mircea, la ăștia, la ăștia încep să strâng hârtii, că o să plătesc undeva un articol cum au fost și celelalte plătite și după care o să fie încet-încet preluate despre altă persoană, care este Vlad, nu cel pe care l-au descris ăștia și care în ultimii ani, din păcate, a alunecat într-o direcție proastă.

Adrian: Eu am vorbit, a zis unul că a găsit, o să vedem-o la procurorul M. Să vedem, o să vedem, poate am vreun răspuns,

Miruna Pascu: Trebuie să mai interesez, că nici pe preventiv nu ține mult sau îl bagă pe preventiv pe penitenciar.

Planul era să îl scape pe el de dosarul de la DIICOT, să nu sufle nimeni o vorbă despre implicarea ei, să îl mute într-un spital penitenciar și să lungească procesul pentru accident până ar fi împlinit Vlad pas cu 21 de ani și 1 zi și apoi să scoată din țară.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close