Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Mezoterapia, secretul tenului perfect. Cum funcționează tratamentul iubit de vedetele de la Hollywood

Mezoterapia, secretul tenului perfect. Cum funcționează tratamentul iubit de vedetele de la Hollywood

Mezoterapia facială poate avea rezultate spectaculoase în câteva dintre cele mai supărătoare imperfecţiuni ale tenului - depigmentarea de la soare, ridurile, deshidratarea.

Mezoterapia, secretul tenului perfect. Cum funcționează tratamentul iubit de vedetele de la Hollywood
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    06 Oct 2020   •   15:45

 Aceast tratament este non-invaziv, nu doare, iar după vizita la salon ne putem relua activitatea pentru că pielea nu are nevoie de mai mult de 10 minute de recuperare

Mezoterapia presupune introducerea în tegument a unui cocktail de substanţe, stabilit de medic în funcţie de nevoile şi situaţia pacientului. Această combinaţie are vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, acid hialuronic şi alte substanţe bune pentru ten. Tehnica a fost dezvoltată în urmă cu peste 50 ani, însă, în ultimii ani s-a constatat o îmbunătăţire considerabilă a procedurii.

Mezoterapia este o metodă nouă de tratament folosită pentru regenerarea pielii. Ajută la eliminarea ridurilor, petelor și cicatricilor, la reglarea excesului de sebum și la hidratrea pielii.

Beneficiile mezoterapiei:

- Eliminarea ridurilor, petelor și cicatricilor
- Reglarea excesului de sebum
- Hidratarea pielii

Prima etapă a tratamentului este depigmentarea zonelor problematice. Procedura nu este recomandată în sezonul cald din cauza temperaturilor ridicate. Procedura poate fi realizată din nou după minimum 30 de zile.

Această terapie nu se aplică femeilor însărcinate și celor care alăptează. De asemenea, nu se aplică  persoanelor care au suferit în ultimile luni intervenții chirurgicale, care au boli de piele sau care suferă de epilepsie.

Mezoterapia, secretul tenului perfect. Cum funcționează

×
Subiecte în articol: Numai de bine ten
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close