Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Tratament inovativ pentru depozitele de grăsime şi întinerirea chipului

Tratament inovativ pentru depozitele de grăsime şi întinerirea chipului

Înaintarea în vârstă, stresul, stilul de viață dezordonat, alimentația dezechilibrată, hidratarea insuficientă și lipsa odihnei sunt doar câțiva dintre factorii responsabili pentru aspectul îmbătrânit al tenului.

Tratament inovativ pentru depozitele de grăsime şi întinerirea chipului
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2022   •   09:26

Și silueta are de suferit, în timp, dacă acumulăm kilograme în plus- pentru că se formează depozite de țesut adipos pe care le putem elimina cu greu, dar și vergeturi sau celulită. Există, însă, o procedură minune, care poate șterge de pe corp și chip orice urmă inestetică. Aflăm chiar acum care sunt beneficiile uneia dintre cele performante tehnologii.

Există depozite de țesut adipos care nu pot fi eliminate în totalitate nici măcar în urma regimului alimentar sau antrenamentelor în sala de fitness. De obicei, zona abdominală și cea a coapselor se reconturează foarte dificil, în lipsa tratamentelor inovatoare anti-îmbătrânire și de remodelare corporală. Lipoliza este tratamentul care vine în ajutorul celor care doresc să își remodeleze forma corpului.

Lipoliza se face cu acid deoxicolic, care topește aceste depozite de grăsime reziduale. Este o substanță pe care o regăsim în mod natural în organismul nostru și ajută la descompunerea celulei de grăsime, ca mai apoi să fie metabolizată.

Și zonele de dimensiuni reduse, precum bărbia dublă sunt tratate cu succes cu ajutorul lipolizei. Procedura este injectabilă, se realizează cu cremă anestezică și este nedureroasă, în unele cazuri se simte doar un mic disconfort.

Uneori, rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință. În funcție de zona aleasă și de stratul de țesut adipos, pot fi necesare patru sau cinci ședințe, efectuate la o lună distanță.

Pacientul poate pierde până la 30-40 % din volumul depozitului de grăsime. Hidratarea corectă si alimentatia echilibrată, fără excese de sare și zahăr sunt factori importanți care influențează rezultatul final, spun specialiștii.

Cu ajutorul medicului și a tehnologiei de ultim moment, nu doar talia se reconturează, ci și chipul devine mai luminos. Lipoliza se asociază cu microneedling-ul cu radiofrecvență fracționată. O procedură inovatoare, minim-invaziva, care poate șterge câțiva ani de pe chipul pacientei fără să necesite o perioadă lungă de recuperare.

"Cu alte cuvinte, aproape orice problemă de ordin estetic poate fi făcută să dispară rapid și fără durere. În plus, o ședință durează doar 30 de minute, timp in care pot fi ameliorate semne ale îmbătrânirii de orice fel. Piele laxă la nivelul feței, a pleoapelor, a bărbiei duble, a gâtului, a abdomenului, brațelor, genunchilor și gambelor, riduri fine cât și a cele profunde, pori dilatați, cicatrici post-aceice și textură neuniformă a pielii.", a spus Anna Crăciun Douglas, medic estetician.

În funcție de particularitățile pacientului, dar și de dorințe și de așteptări, pot fi necesare două sau trei ședințe. În plus, microneedling-ul cu radiofrecvență fracționată îmbunătățește aspectul pielii fără să modifice trăsăturile pacientului. Procedura nu  schimbă fizionomia.

Este un tratament eficace, cu rezultate vizibile pentru eliminarea pielii în exces și cu efect de lifting. În urma procedurii, se formează noi fibre de colagen care vor regenera pielea. 

Tratamentul revoluționar este contraindicat, însă, persoanelor cu vârsta sub 18 ani, celor cu afecțiuni cardiace cronice, dar si femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close