Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Răsturnare de situație în PNL: Omul care poate schimba totul, în echipa lui Cîțu. Rareș Bogdan: ”O lovitură foarte mare în jocul de putere din PNL”

Răsturnare de situație în PNL: Omul care poate schimba totul, în echipa lui Cîțu. Rareș Bogdan: ”O lovitură foarte mare în jocul de putere din PNL”

Rareș Bogdan a comentat pentru Antena 3 decizia președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, de a se alătura taberei Cîțu în confruntarea pentru șefia Partidului Național Liberal. Europarlamentarul este de părere că influența lui Iulian Dumitrescu în PNL este foarte mare și că decizia acestuia a schimbat mult raportul de putere dintre taberele Cîțu și Orban.

Răsturnare de situație în PNL: Omul care poate schimba totul, în echipa lui Cîțu. Rareș Bogdan: ”O lovitură foarte mare în jocul de putere din PNL”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    29 Iul 2021   •   22:57

„Iulian Dumitrescu este unul dintre cei mai influenți lideri liberali, este unul dintre cei patru prim-vicepreședinți. Are o influență foarte mare cu precădere în zona sudică și dobrogeană a organizațiilor PNL. De asemenea, conduce unul dintre cele mai puternice consilii județene și este în momentul ăsta al doisprezecelea președinte de consiliu județean care se alătură echipei Cîțu.

Uitându-ne strict pe cifre, filiala Prahova, datorită scorului foarte bun obținut la alegerile europarlamentare, locale prezidențiale și parlamentare, are nu mai puțin de 7 parlamentari, doi senatori și patru deputați, are un număr uriaș de delegați la congres, practic 175 de delegați. Este printre primele trei filiale ca număr de delegați de la congresul din luna septembrie.

Acest anunț al lui Iulian Dumitrescu, cel care a stat în tabăra indecișilor din luna iulie, cântărește extrem de mult. El vine în acest demers alături de George Stângă, liderul de la Galați, un lider tânăr și extrem de respectat, și alături de două organizații care vor anunța în curând. Deci este o lovitură foarte mare în jocul de putere din PNL.”, a declarat Rareș Bogdan în cadrul emisiunii ”Punctul de Întâlnire”.

Iulian Dumitrescu a anunțat în urmă cu scurt timp, pe pagina personală de Facebook, că se alătură echipei Cîțu în competiția internă pentru șefia PNL.

”Am promis că, după încheierea alegerilor în cele mai multe organizații județene ale #PNL, voi decide care este opțiunea mea cu privire la viitoarea conducere a partidului.

Începând de astăzi, fac parte din echipa lui Florin Cîţu și voi candida, din partea acestei echipe, pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la Congresul #PNL din 25 septembrie.

Cred în nevoia reformării şi modernizării #PNL și sunt sigur că parteneriatul Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul #PNL va aduce o viaţă mai bună pentru toţi românii.”

×
Subiecte în articol: PNL Rareș Bogdan Iulian Dumitrescu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close