Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Reprezentant Apă-Canal Ilfov SA: "În Petrechioaia nu exista nicio reţea de apă şi canalizare. Stadiul lucrărilor acum e de peste 70%”

Reprezentant Apă-Canal Ilfov SA: "În Petrechioaia nu exista nicio reţea de apă şi canalizare. Stadiul lucrărilor acum e de peste 70%”

Corina Priceputu, purtător de cuvânt SC Apă Canal Ilfov, este unul dintre invitaţii la Conferinţa Națională "Drumul spre dezvoltare şi viaţă civilizată - extinderea infrastructurii de apă şi canalizare în Ilfov". o nouă conferință România Inteligentă organizată de Antena 3 CNN

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2023   •   12:05

O nouă conferință România Inteligentă organizată de Antena 3 CNN, în colaborare cu cotidianul național Jurnalul, analizează extinderea infrastructurii de apă şi canale din judeţul Ilfov. Unul dintre invitaţi este Corina Priceputu, reprezentant al companiei Apă-Canal Ilfov SA.

"Vorbim despre un proiect destul de vast. Oamenii sunt nemulţumiţi şi în continuare vor fi nemulţumiţi, însă trebuie să înţelegem că aceste lucrări nu se pot face peste noapte.

Disconfortul există, gropi, praf. Oamenii ne fac reclamaţii, noi avem un răspuns şi suntem pe teren de fiecare dată.

Citeşte şi: Conferinţa Naţională "Drumul spre dezvoltare şi viaţă civilizată - extinderea infrastructurii de apă şi canalizare în Ilfov" | România Inteligentă 

Am văzut mai devreme o fimare în Petrechioaia. Până să ajungem noi, în data de 10 august 2022, în Petrechioaia nu exista nicio reţea de apă şi canalizare.

Noi acum lucrăm acolo şi stadiul este de peste 70%, aşa că ne dorim ca toţi cetăţenii să se racordeze la reţeaua de distribuţie de apă şi canal pentru că este ceva vital şi esenţial pentru toată lumea", a explicat Corina Priceputu, purtător de cuvânt SC Apă Canal Ilfov.

Drumul spre dezvoltare și viață civilizată ~ extinderea infrastructurii de apă și canalizare in Ilfov| Conferinţă naţională Antena 3 CNN “România Inteligentă”

Drumul spre dezvoltare și viață civilizată ~ extinderea infrastructurii de apă și canalizare in Ilfov| Conferinţă naţională Antena 3 CNN “România Inteligentă” O nouă conferință ”România Inteligentă” organizată de Antena 3 CNN, în colaborare cu cotidianul național Jurnalul se focuseaza asupra celui mai important proiect de interes public dezvoltat de CJ Ilfov pentru construirea sistemelor centralizate de alimentare cu apa potabila, introducerea canalizarii menajere pe strazi, împreuna cu reabilitarea acestora.

Publicată de Antena 3 pe Miercuri, 12 iulie 2023

 

×
Subiecte în articol: Ilfov apă şi canalizare
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close