Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Date exclusive din ancheta crimei de la Sibiu. Doi dintre făptaşi au plecat din ţară după atac

Date exclusive din ancheta crimei de la Sibiu. Doi dintre făptaşi au plecat din ţară după atac

Unul dintre suspecţii în cazul jafului urmat de crimă de la Sibiu a fost prins, joi seară. Este vorba despre singurul dintre suspecţi care mai era în ţară. Date exclusive din ancheta crimei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Noi 2023   •   23:02

În momentul în care a fost reținut de polițiști, Laurenţiu Lăcătuşu nu a opus rezistență. El este cel care a ameninţat-o cu pistolul pe fata afaceristului. Este singurul dintre cei trei atacatori care nu are antecedente penale. 

Ceilalţi doi sunt autorii mai multor spargeri şi jafuri în Belgia şi Germania. 

Anchetatorii i-au identificat şi pe ceilalţi suspecţi.

O noutate în acest caz, făcută publică chiar de către procurori, a fost aceea că vorbim de cinci suspecți în acest dosar. Patru bărbaţi şi o femeie.

Doi dintre cei care au participat efectv la comiterea faptei şi femeia implicată în dosar ar fi fugit din ţară în seara zilei de 7 noiembrie, după ce s-a aflat că victima lor, Adrian Kreiner, a decedat.

Doar unul dintre suspecţi - Laurenţiu Lăcătuşu - mai era în ţară. 

Citeşte şi: A fost prins unul dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Primele imagini cu momentul încătușării

A fost reţinut şi un bărbat din judeţul Timiş, care i-a ajutat pe cei trei, i-a transportat cu maşina şi pe unul dintre ei l-a dus cu maşina şi peste graniţă.

Anchetatorii au informații că cei trei suspecţi liberi sunt acum în afara țării. Cel mai probabil, în scurt timp se va cere inclusiv sprijinul Interpolului, în încercarea de a-i captura și de a-i aduce în fața procurorilor.

Cei trei autori ai jafului de la Sibiu au furat 16 ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro.

Vezi și: Apropiații omului de afaceri ucis în Sibiu, jefuiţi în acelaşi mod, anul trecut

În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite. Fiica acestuia a fost ameninţată cu un pistol să spună unde sunt banii ascunşi, însă aceasta nu a ştiut să le spună hoţilor.

Afaceristul sibian a decedat la spital, ca urmare a rănilor cauzate de cei trei hoţi.

×
Subiecte în articol: Sibiu crima Adrian Kreiner
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close