Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Doru Octavian Dumitru, "regele comediei româneşti", mărturisiri inedite: "Am crezut că plecăm bătuți"

Doru Octavian Dumitru, "regele comediei româneşti", mărturisiri inedite: "Am crezut că plecăm bătuți"

Doru Octavian Dumitru, supranumit "Regele comediei românești" a povestit la Sinteza Zilei cele mai frumoase, dar şi riscante momente din cariera sa.

Doru Octavian Dumitru, "regele comediei româneşti", mărturisiri inedite: "Am crezut că plecăm bătuți"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    20 Dec 2021   •   21:36

Întrebat de momentele sale comice rămase în istorie şi cum a reuşit să treacă prin atât de multe subiecte pe care le-a abordat într-un stil care poate mereu să reflecte actualitatea de azi, Doru Octavian Dumitru, unul dintre cei mai iubiți actori români de comedie și primul actor de stand-up comedy de după Revoluție, a spus:

„Comicul este cel care se adaptează mental, după aia stă şi se gândește: pot să le spun? Pentru că poate deranjez pe cineva. Este posibil să vorbești despre glume cu interlopi şi nu râde nimeni din sală şi zici că ceva nu e în regulă.

Nu ai pauză. Dar e unul în sală pompierul sau trăgăgistul, este cel care trage cortina, şi zice: toţi sunt interlopi din sală. Problema e alta, cum închei că o să ieşi afară? Umorul are foarte multe metode şi variante pe care singur le iei.

E o situaţie când iei decizie atunci. Mi s-a întâmplat să pornesc un spectacol şi toată lumea să mârâie şi să-l închei cu toată lumea în urale.

Şi cineva mi-a zis după: cum ați reuşit domnule să vă urască lumea? Am crezut că plecăm bătuți, am mutat maşina şi la sfârșit v-au luat în braţe să facă poze. Este un risc, după părerea mea, trebuie să îi zăpăcești.

- Cine a venit?

- Limbricul! Limbricul umorului!

- Băi, dar văd că s-a făcut fluture! Nu am văzut limbric să se facă fluture.

Şi întrebi.

- Dar matale ai avut vreodată fluturi la stomac?", a spus Doru Octavian Dumitru la Sinteza Zilei de la Antena 3. 

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close