Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu consideră că pandemia va ține populația în panică ani de zile: "Vine virusul transmis de albinuța veselă. Totul va fi așa"

Dana Budeanu consideră că pandemia va ține populația în panică ani de zile: "Vine virusul transmis de albinuța veselă. Totul va fi așa"

Dana Budeanu a fost invitata lui Răzvan Dumitrescu, la emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN, unde a comentat situația românilor, după doi ani de pandemie, puși în fața epidemiei de gripă.

de Mia Lungu    |    12 Ian 2023   •   22:35

Întrebată de realizatorul Răzvan Dumitrescu riscul unei noi pandemii este mare, Dana Budeanu a răspuns: "Nu, nu cred asta! Dar nu mai trebuie să vină (n.r. o nouă pandemie), pentru că pregătirea din ultimii trei ani va putea ține populația în panică ani, cu orice."

"Vine virusul transmis de albinuța veselă, vine nu știu ce microbel, iarna sau primăvară, când o să înflorească nu știu ce. Ați auzit ce vine din polenul de la nu știu ce? Totul va fi așa. De ce? Pentru că s-a creat baza.

Este această bază a panicii creată. Este suficient să apară o știre pe trei canale în cinci ziare, pe opt site-uri și trei adrese de Facebook și s-a terminat. Oamenii trăiesc doar dintr-o panică în alta și ei știu. Toți știu.

Am fost de față, eram în coada de mașini. A venit o mămică la școală cu doi copilași. Unul din copilași avea muci. A stat și l-a rugat și l-a implorat pe copilaș, i-a suflat de 30 de ori nasul înainte să îl bage în școală. Îl ruga pe copil. Copilul era minuscul, avea 3-4 ani. Îl ruga: "să nu îți tragi nasul înauntru". Vă dați seama? Copiii sunt terorizați să nu își tragă nasul că sunt trimiși acasă.

Așa ne-am construit imunitatea! Nu mai e valabil acest adevăr biologic, legile cu care am crescut toți. Nu mai ai voie să ai imunitate naturală. Cum să îi spui unui copil că nu are voie să aibă muci? L-ai terorizat trei ani că trebuie să facă sport cu masca pe gură.", susține Dana Budeanu.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu pandemia COVID-19 panica virus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close