Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Florin Roman, PNL: "Infirm categoric declarațiile Ralucăi Turcan. Sunt bani de pensii și alocații"

Florin Roman, PNL: "Infirm categoric declarațiile Ralucăi Turcan. Sunt bani de pensii și alocații"

Există bani pentru plata pensiilor și a alocațiilor, a declarat Florin Roman, propus la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării: „infirm categoric declarațiile Ralucăi Turcan. Pun declarația doamnei Turcan pe seama unei supărări excesive”.

Florin Roman, PNL: "Infirm categoric declarațiile Ralucăi Turcan. Sunt bani de pensii și alocații"
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2021   •   20:44

Florin Roman a precizat, luni seara, la Antena 3, că sunt bani pentru plata pensiilor și alocațiilor, „ba mai mult, de la 1 ianuarie noul Guvern și-a asumat o serie de creșteri de pensii, alocații, a 13-a indemnizație pentru persoanele cu handicap și acel ajutor de 1.200 de lei pentru cei cu venituri sub 1.600 de lei.

Sunt bani pentru că a fost o colectare mai bună și sunt bani pentru că noi am reușit practic să fiscalizăm pentru prima dată cel mai bine sistemul de colectare de la ANAF, iar asta ne ajută să putem onora aceste obligații”.

Florin Roman declară, la Antena 3, că pune declarația Ralucăi Turcan pe seama faptului că PNL și-a desemnat lista cu miniștrii, iar ea nu mai face parte din noul guvern „și probabil că o fi având o supărare excesivă, altfel e foarte greu să înțeleg. De regulă doamna Turcan își alege destul de bine vorbele (...) Probabil a fost nemulțumită că nu a mai fost nominalizată de PNL pe structura noului guvern”.

La rândul său, Lucian Romașcanu (PSD), propus pentru Ministerul Culturii, a spus că nu e îngrijorat de declarația ministrului interimar al Muncii „pentru că există garanțiile ministrului de Finanțe și ale colegilor care au fost în guvern până acum” că sunt bani pentru pensii.

„În momentul ăsta sunt bani și cred că nu vor fi niciun fel de problemă la construcția bugetului pe anul viitor pentru toate măririle propuse”, adaugă Lucian Romașcanu.

Raluca Turcan a declarat, luni, că din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii și salarii, pentru că fondurile au fost luate, de Florin Cîțu, de la Ministerul Muncii, la rectificarea bugetară.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Satul din România ce devine cea mai mare bază militară NATO din Europa
x close