Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Florin Zamfirescu, despre împărţirea românilor în putinişti şi antiputinişti: "Cum să ţii cu ruşii care atacă în acest război?"

Florin Zamfirescu, despre împărţirea românilor în putinişti şi antiputinişti: "Cum să ţii cu ruşii care atacă în acest război?"

Actorul Florin Zamfirescu declară că în războiul Rusia-Ucraina nu poate susţine niciuna din forţe.

Florin Zamfirescu, despre împărţirea românilor în putinişti şi antiputinişti: "Cum să ţii cu ruşii care atacă în acest război?"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Apr 2022   •   23:54

"Pentru toţi am reproşuri, motive să nu fiu mulţumit", a spus el, joi seară, la Antena 3.

"Acum suntem în război şi oamenii sunt în suferinţă(...). Cum să nu-i ajuţi?", s-a întrebat actorul, adăugând că nu ai cum să ţii cu ruşii care atacă.

"Ruşii se şi feresc să spună că atacă. Ei fac "acţiuni chirurgicale". Cum să ţii cu ei?", a spus actorul, la emisiunea "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu".

Forţele ruse au continuat joi loviturile aeriene în Ucraina

"Forţa aeriană tactică a forţelor armate ruse a lovit 76 de ţinte militare", a afirmat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, generalul Igor Konaşenkov.

Potrivit acestuia, au fost lovite două depozite de muniţii, un număr de concentrări de trupe şi convoaie militare, iar pierderile inamicului ar depăşi 320 de soldaţi.

De asemenea, rachete ruseşti au lovit alte 38 de ţinte militare, distrugând şase depozite de muniţii şi doborând câteva rachete ucrainene, a mai spus purtătorul de cuvânt.
 

×
Subiecte în articol: Florin Zamfirescu
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close