Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Marcel Ciolacu, despre acuzaţiile de blat cu Iohannis: "Măi secăturilor, voi faceți un șantaj ordinar. Ce ar putea să îmi dea el mai mult ca românii?"

Marcel Ciolacu, despre acuzaţiile de blat cu Iohannis: "Măi secăturilor, voi faceți un șantaj ordinar. Ce ar putea să îmi dea el mai mult ca românii?"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD a vorbit despre moţiunea de cenzură şi a clarificat acuzaţiile potrivit căreia ar avea o înțelegere cu preşedintele Klaus Iohannis privind scandalul din coaliţie.

Marcel Ciolacu, despre acuzaţiile de blat cu Iohannis: "Măi secăturilor, voi faceți un șantaj ordinar. Ce ar putea să îmi dea el mai mult ca românii?"
Sursa foto: Agerpres
de Claudia Popovici    |    05 Sep 2021   •   21:36

Marcel Ciolacu, a răspuns acuzațiilor aduse de George Simion, co-preşedinte AUR care a cerut dovezi că social democraţii nu au o înțelegere cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Nu acuz PSD, cer dovezi clare că PSD nu este teleghidat din spate de președintele Iohannis și poate să înțeleagă faptul că o moțiune doar a PSD-ului nu va trece niciodată, cum nu a trecut nici cea din luna iunie", spunea, joi, 2 septembrie, liderul AUR George Simion.

În replică, Marcel Ciolacu a spus că de fiecare dată când PSD creşte în sondaje apar astfel de afirmații.

„Dacă vrei să cadă un guvern nu este logic să îți dai totuși demisia din acel guvern și atunci guvernul cade de drept și nu mai trebuie nicio moțiune, nici să faci alianțe nici cu PSD nici cu AUR?

Cum să fac blat cu Iohannis! Ce să îmi dea mie Iohannis mai mult decât mi-au dat românii? Nu am dosare penale, nu am furat, de ce să fac blat cu Iohannis?

De ce să facă PSD un blat cu Iohannis în acest moment? Că a ieșit nu știu ce lider şi s-a supărat pe noi că nu îi votăm moțiunea. Să spună că să demonstreze Ciolacu că nu e blat să voteze.

Păi, măi secăturilor voi faceți un șantaj ordinar. S-au prins oamenii, v-au luat jucăria că ați pus labele pe justiție și acum sunt supărați. Eu trebuie să demonstrez...

Cum poți să acuzi? Ce să am eu cu Iohannis? Nu m-a sunat Iohannis, nu m-am văzut cu el. Cer şi vă dau toate telefoanele, nu am vorbit cu Cîţu.

Cu domnul Barna și cu domnul Cioloș mă așteptam să vorbesc să punem la punct un text al moțiunii", a spus Marcel Ciolacu la emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3. 

×

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close