Antena 3 CNN Externe Primele imagini cu Alec Baldwin, imediat după ce a ucis accidental un om, pe platourile de filmare

Primele imagini cu Alec Baldwin, imediat după ce a ucis accidental un om, pe platourile de filmare

Au apărut primele imagini cu Alec Baldwin, după tragedia care s-a întâmplat ieri, pe platourile de filmare, când actorul a ucis accidental o persoană și a rănit grav o alta.

Primele imagini cu Alec Baldwin, imediat după ce a ucis accidental un om, pe platourile de filmare
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    22 Oct 2021   •   11:01

Una dintre imagini îl înfățișează pe actor vădit supărat, vorbind la telefon, ținând într-o mână o mască sanitară. 

Alec Baldwin supărat, după ce a fost audiat în cazul morții prin împușcare a unui membru al echipei, în timpul filmărilor unui nou film în NM. Se presupune că Baldwin a tras cu pistolul „recuzită”. Nu au fost depuse acuzații”, scrie Rock Folbaum pe o rețea socială. 

Într-un alt cadru, actorul, fotografiat din spate, stă aplecat la marginea drumului, aparent copleșit de emoția tragicului eveniment.

Actorul Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe platourile de filmare. Directoarea de imagine Halyna Hutchins a murit

O femeie a murit și un bărbat a fost rănit în urma unui accident tragic care a implicat o armă de recuzită, pe platourile de filmare din New Mexico, SUA, unde se lucra la un nou film western, numit "Rust", relatează CNN.

Actorul și producătorul Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, este cel care a tras cu arma de recuzită, scrie CNN

Informația a fost confirmată de Biroul Șerifului din Santa Fe.

Directorul de imagine, Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată la spital cu elicopterul și declarată moartă de personalul medical de la Spitalul University of New Mexico, potrivit Biroului Șerifului din Santa Fe.

Regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat și el la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent cu ambulanța, pentru a primi îngrijiri medicale. Detaliile despre starea lui nu au fost făcute publice.

"Conform anchetatorilor, se pare că scena la care se filma implica folosirea unei arme de foc, când aceasta a fost descărcată. Detectivii anchetează cum anume și ce tip de proiectil a fost tras", se spune într-o declarație a autorităților.

Incidentul mortal a avut loc joi, la ora locală 13.50.

"Rust" (Rugină) este un western cu acțiunea localizată în anii '80 ai secolului 19, în care joacă Alec Baldwin, Travis Fimmel și Jensen Ackles.

Alec Baldwin este co-producător al peliculei și interpretează rolul unui proscris, al cărui nepot de 13 ani este condamnat pentru o crimă comisă din greșeală.

×
Subiecte în articol: Alec Baldwin
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close