Antena 3 CNN Externe Alertă în Anglia din cauza unui drog "neobișnuit de puternic”. Un om a murit, alți opt sunt la spital

Alertă în Anglia din cauza unui drog "neobișnuit de puternic”. Un om a murit, alți opt sunt la spital

Autoritățile din Anglia sunt în alertă din cauza unui drog "neobișnuit de puternic”. Doi bărbați și două femei au fost arestați.

Alertă în Anglia din cauza unui drog "neobișnuit de puternic”. Un om a murit, alți opt sunt la spital
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Apr 2024   •   19:15

Este vorba despre un sortiment de heroină care a omorât un om și a băgat alți opt în spital. Polițiștii au făcut patru arestări și le-au recomandat celor care au consumat drogul să se adreseze medicilor.

Un bărbat a murit și opt au fost tratați la spital după ce au consumat heroină "neobișnuit de puternică”, au anunțat polițiștii englezi, potrivit Sky News.

Poliția din Devon a anunțat că este un "incident major” și încearcă să găsească drogurile care încă nu au fost consumate. Doi bărbați și două femei au fost arestați, fiind suspecți în traficul de droguri.

Autoritățile au lansat și un avertisment public deoarece drogurile au fost distribuite în mai multe locuri. Dacă cineva crede că este în pericol sau se află în compania unei persoane care are probleme medicale, să sune imediat la numărul de urgență, au transmis autoritățile locale.

×
Subiecte în articol: droguri de mare risc Anglia
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close