Antena 3 CNN Externe "Ajutați-ne să găsim hoții" | Strigătul de ajutor al unei familii de români, jefuită de Revelion, în Italia

"Ajutați-ne să găsim hoții" | Strigătul de ajutor al unei familii de români, jefuită de Revelion, în Italia

O familie de români, stabilită în Italia, a fost prădată de hoți în timp ce se afla la petrecerea de Revelion.

"Ajutați-ne să găsim hoții" | Strigătul de ajutor al unei familii de români, jefuită de Revelion, în Italia
Sursa foto: civonline.it
de Claudia Popovici    |    03 Ian 2024   •   23:26

S-a întâmplat în orașul Ladispoli din Italia, acolo unde, profitând de faptul că toată lumea din oraş participa la un concert de Revelion, un grup de hoţi a spart casa unei familii de români.

Hoții au forțat intrarea în clădire și apoi în apartament, unde au spart zidul pentru a scoate un seif ascuns în spatele unui tablou din dormitor, de unde au furat bunuri în valoare de 4.000 de euro.

După modul în care au acţionat românca spune că este posibil ca indivizii să fi avut la mână un pont.

"Am bănuiala că într-un fel știau unde să meargă, pentru că singurul tablou pe care l-au mișcat a fost cel care ascundea seiful și poate chiar știau că nu suntem acasă pentru că postasem pe rețelele sociale câteva imagini de la petrecere.

Cu siguranță nici eu, nici soțul meu nu ne-am revenit încă din spaimă și nu putem dormi gândindu-ne la pericolul pe care l-am trecut”, a mărturisit Ștefania Tudose pentru publicaţia civonline.it, citat de jurnalemigrant.com

Carabinierii, chemați pentru a înregistra plângerea, nu au putut preleva amprentele lăsate de hoți la locul infracțiunii, deoarece acest tip de investigație nu se efectuează pentru furturi de mică amploare.

În acest context, românca a făcut un apel în presă pentru prinderea hoților.

"Căutăm martori, oameni care au observat pe cineva ieșind pe ușa clădirii, chiar și mașini care treceau prin zonă, dotate cu camere video. Cu tot praful pe care l-au făcut spărgând zidul, trebuie să fi fost murdari și acoperiți cu var.

Nu ne interesează atât de mult să recuperăm bunurile furate, cât să-i împiedicăm pe acești ticăloși care fură de la cei care muncesc din greu de dimineața până seara să jefuiască alte locuințe", a mai transmis aceasta.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close