Antena 3 Externe Apocalipsa A VENIT! Rusul Vladimir Manyuhin îţi prezintă sfârşitul lumii, în imagini

Apocalipsa A VENIT! Rusul Vladimir Manyuhin îţi prezintă sfârşitul lumii, în imagini

de S.T.    |    06 Mar 2012   •   12:02
Apocalipsa A VENIT! Rusul Vladimir Manyuhin îţi prezintă sfârşitul lumii, în imagini
Sursa foto: Foto: dailymail.co

Ai crede că imaginile pe care le vei vedea sunt scene ale unui joc pe calculator, scrie Dailymail. Dar fotografiile reflectă, de fapt, oraşele din ziua de azi într-o perioadă post-apocaliptică. Talentatul artist rus Vladimir Manyuhin îşi prezintă, prin picturi digitale, viziunea asupra sfârşitului lumii.

Omenirea s-a întrebat dintotdeauna când va veni, cum va fi şi mai ales cum va arăta Apocalipsa.

Vladimir Manyuhin vrea să arate tuturor cum vede el lumea după Apocalipsă. În acest sens, rusul a realizat impresionante ilustraţii utilizând programe precum Adobe Photoshop şi Autodesk 3DStudio Max. Îmbinarea între elementele 3D şi cele 2D este una cât se poate de reuşită, iar starea pe care o transmite vizualizatorului este de-a dreptul fascinantă.Artistul a adăugat în unele fotografii oameni adaptaţi la noua lume, animale sălbatice şi vegetaţie sărăcăcioasă.

Colecţia de imagini, denumită "Life after the Apocalypse" (Viaţa după Apocalipsă), a devenit o senzaţie în lumea internauţilor, unde mii de oamenii s-au minunat de măiestria rusului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close