Antena 3 CNN Externe Blestemul Titanicului lovește din nou: Un aisberg s-a prăbușit într-un muzeu, lăsând în urmă mai mulți răniți

Blestemul Titanicului lovește din nou: Un aisberg s-a prăbușit într-un muzeu, lăsând în urmă mai mulți răniți

Replica aisbergului care a scufundat Titanicul s-a prăbușit într-un muzeu din Tennessee și a rănit trei persoane, conform The Guardian.

Blestemul Titanicului lovește din nou: Un aisberg s-a prăbușit într-un muzeu, lăsând în urmă mai mulți răniți
Sursa foto: Titanic Museum
de Alexandru Negrici    |    04 Aug 2021   •   17:45

Blestemul RMS Titanic a lovit din nou - de data aceasta nu în mijlocul nordului Atlanticului, ci la atracția Muzeului Titanic din Tennessee. 

Un perete de gheață, reprezentând aisbergul care a provocat scufundarea navei „de nescufundat” în 1912, s-a prăbușit luni la muzeul din Pigeon Forge.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, proprietarii atracției Titanic au spus: „Zidul nostru de aisberg s-a prăbușit și a rănit trei invitați, care au fost duși la spital. În acest moment, nu știm amploarea rănilor lor, iar gândurile și rugăciunile noastre continuă să fie alături de toți cei care au fost afectați”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Muzeul a fost închis o perioadă, dar s-a redeschis marți dimineață, fără aisberg. 

„Peretele aisbergului nu există în prezent, iar zona afectată a fost blocată, deocamdată. Anticipăm că va dura cel puțin patru săptămâni până când icebergul va fi reconstruit ”, au spus proprietarii Mary Kellogg Joslyn și John Joslyn.

Peretele de gheață, descris anterior ca fiind de aproximativ 4,6 x 8,5 metri, consta din gheață reală pe care vizitatorii o puteau atinge. 

Departamentul de poliție Pigeon Forge a investigat incidentul și a declarat că prăbușirea pare a fi accidentală. 

Muzeul își desfășoară propria investigație.

Muzeul susține că imensa sa replică în aer liber a Titanicului este una dintre cele mai mari atracții din întreaga lume. 

Găzduiește mai mult de 400 de artefacte ale navei și ale pasagerilor săi. 

Adevăratul Titanic s-a scufundat în nordul Atlanticului, după ce a lovit un aisberg în primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912, ducând la aproximativ 1.500 de decese.

×
Subiecte în articol: Titanic Tennessee
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close