Antena 3 CNN Externe Cum arată un bloc din Kiev după bombardamentul rusesc cu drone | Primarul Kliciko privește în gol prin peretele spulberat

Cum arată un bloc din Kiev după bombardamentul rusesc cu drone | Primarul Kliciko privește în gol prin peretele spulberat

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a dat detalii despre masivul atac aerian al Rusiei din noaptea de duminică spre luni.

Cum arată un bloc din Kiev după bombardamentul rusesc cu drone | Primarul Kliciko privește în gol prin peretele spulberat
Sursa foto: Telegram / Vitali Kliciko
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2023   •   12:34

Klicko spune că este cel mai masiv atac cu drone iraniene înregistrat asupra capitalei.

Fotografii distribuite pe canalul său de pe Telegram îl înfățișează pe primar în interiorul imobilului avariat, examinând spațiul gol acolo unde înainte de bombardament se afla zidul exterior cu ferestre.

În interior, devastarea este completă.

Citește și: Rusia bombardează Ucraina înainte de Ziua Victoriei

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din afară, se observă că au fost afectate apartamentele situate la trei niveluri consecutive iar impactul a fost înregistrat la etajul intermediar.

 "Am vizitat o clădire cu mai multe etaje care a fost lovită, noaptea, de resturile unei drone lansate de Rusia.

Noaptea trecută, barbarii au pus în scenă cel mai masiv atac cu drone kamikaze. Au lansat aproape 60 de drone Shahed (de fabricație iraniană, n.r.) 

36 dintre ele zburau spre capitală. Toate au fost doborâte de forțele de apărare anti-aeriană.

Cu toate acestea, rămășițele mai multor drone au avariat câteva facilități sociale și o clădire de apartamente rezidențiale din districtul Sviatoșinsky.

Din fericire, nu s-au înregistrat persoane decedate.Totuși, cinci persoane au fost rănite în două districte ale orașului. Trei dintre ele au fost rănite într-o clădire cu mai multe etaje. Două dintre victime au fost spitalizate, iar una dintre ele a fost supusă unei intervenții chirurgicale", a menționat Vitali Kliciko.

×
Subiecte în articol: Vitali Kliciko Rusia Kiev drone bombardament
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close