Antena 3 CNN Externe Descoperire șocantă în bagajul unui pasager. Toți călătorii avionului au fost în pericol

Descoperire șocantă în bagajul unui pasager. Toți călătorii avionului au fost în pericol

Descoperire șocantă în bagajul unui pasager. Toți călătorii avionului au fost în pericol
26 Aug 2017   •   11:30

Forţele de securitate de la controlul bagajelor de pe Aeroportul Internațional Charles de Gaulle din Paris au avut un şoc când au deschis bagajul unui pasager! Nu mică le-a fost mirarea să descopere în geamantanul bărbatului un piton viu, informează agenţia de presă AFP.

''Un piton viu a fost găsit în bagajele unui călător pe Roissy. Această reptilă este o specie protejată'', se arată în mesajul publicat pe Twitter de ofițerii vamali care au făcut descoperirea luni, pe Aeroportul Charles de Gaulle.

Pitonul măsura aproape 1,50 metri şi era ascuns într-o cutie de lemn. Întrebat de autorităţi ce transportă în cutie, bărbatul, care se întorcea din Benin, un stat din vestul Africii, i-a minţit că în cutia de lemn ar avea săpun negru.

Răspunzând întrebărilor utilizatorilor Twitter care și-au exprimat îngrijorarea privind starea de sănătate a animalului, autoritățile vamale au explicat că pitonul se află în stare bună și a fost încredințat unui magazin de animale "după inspecția serviciilor veterinare".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: piton bagaj
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close