Antena 3 CNN Externe Diaspora ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Surpriză de proporții la o secție de votare din Franța. Românii care au intrat să voteze au început să plângă (FOTO)

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Surpriză de proporții la o secție de votare din Franța. Românii care au intrat să voteze au început să plângă (FOTO)

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Surpriză de proporții la o secție de votare din Franța. Românii care au intrat să voteze au început să plângă (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Noi 2019   •   15:49

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Surpriză de proporții la o secție de votare din Franța. Mai precis cea cu numărul 158 din Dijon. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Toți membrii secției au ales să se îmbrace în ii românești, luându-i prin suprindere pe conaționalii veniți să voteze.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. A fost o emoție vie pentru că marea majoritate a celor prezenți au simțit pentru câteva minute că sunt acasă și nu printre străini. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Imaginile au fost postate pe Facebook. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Românii votează în primul tur al alegerilor prezidențiale. Votul pentru românii din străinătate a început vineri. De asemenea, românii din străinătate au putut vota la acest scrutin prin corespondenţă.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Secţiile de votare din ţară pentru turul I al alegerilor prezidenţiale se vor închide duminică la ora 21,00. Votarea poate fi prelungită până la ora 23,59 pentru alegătorii care se află la sediul secţiei de votare la ora 21,00, precum şi pentru cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. La aceste alegeri s-au înscris 14 candidaţi. Dacă niciunul dintre candidaţi nu va avea majoritate de voturi valabil exprimate ale alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente, va fi organizat al doilea tur de scrutin, în 24 noiembrie, între primii doi clasaţi. Scrutinul va fi câştigat de candidatul care obţine cel mai mare număr de voturi valabil exprimate. Mandatul şefului statului este de cinci ani.

Citiți și ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Peste șase milioane de oameni au votat până acum în România și diaspora 

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale 2019
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close