Antena 3 CNN Externe Diaspora Nouă români arestați, după ce au furat mai multe produse din mall-urile din Spania

Nouă români arestați, după ce au furat mai multe produse din mall-urile din Spania

Nouă români au fost arestați într-un mall din Spania după ce au fost prinși furând articole de îmbrăcăminte şi parfumerie în valoare de peste 1.500 euro.

Nouă români arestați, după ce au furat mai multe produse din mall-urile din Spania
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    18 Aug 2021   •   21:15

Românii au fost prinși de polițiștii spanioli în centrul comercial Torrecárdenas, după ce au furat mai multe produse de îmbrăcăminte și parfumuri, în valoare de peste 1.500 de euro. 

Polițiștii au fost informaţi de către agenţii de securitate ai mall-ului de faptul că în centrul comercial și-a făcut prezența un grup de oameni care fură din diferite magazine de câteva zile.

La prima intervenție au fost identificare două autovehicule și cinci persoane care făceau parte din grupul care acționa în centrul comercial. 

În urma percheziției, au fost descopeite două genți căptușite, pe interior, cu bandă izolatoare, pentru a anihila alarmele, câteva foarfece mici, un magnet şi două cârlige pe care le-ar fi folosit pentru a scoate alarmele.

Polițiștii au mai descoperit și o listă a mai multor magazine și parfumerii și adresele acestora, în care grupul infracțional urma să acționeze.

După câteva ore de la prima intervenție, polițiștii au fost informați că alte patru persoane acționau într-un mod similar celor descoperite la prima intervenție, în consecință s-a început o nouă acțiune de arestare a acestora, potrivit Adevărul.

Persoanele arestate fac parte dintr-o reţea de hoţi care a săvârşit mai multe furturi în diferite localităţi din Spania. Ţintind magazinele de îmbrăcăminte, dar mai ales parfumeriile.

Hoţii se deplasau cu vehiculele în oraşul în care urmau să comită infracţiunea, după care, rămâneau acolo câteva zile. 

Conform autorităților, o persoană rămânea în maşină, în timp ce restul acționau în magazinele din mai multe centre comerciale, după care duceau periodic obiectele la maşină pentru a evita ca, dacă sunt prinse, să nu se găsească obiectele furate deasupra lor.
 

×
Subiecte în articol: romani arestati furat produse Spania
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close