Antena 3 CNN Externe Diaspora Tânăr român, mort la casa de vacanță a ministrului Justiției din Italia. Reacția demnitarului: "Sunt șocată și îngrozită de ce ce tocmai am aflat"

Tânăr român, mort la casa de vacanță a ministrului Justiției din Italia. Reacția demnitarului: "Sunt șocată și îngrozită de ce ce tocmai am aflat"

Românul Constantin Cobanel, în vârstă de 38 de ani, a murit în această dimineață după ce a fost strivit de o grindă de fier, în timp ce lucra în garajul casei de vacanță a ministrului Justiției din Italia, Marta Cartabia.

Tânăr român, mort la casa de vacanță a ministrului Justiției din Italia. Reacția demnitarului: "Sunt șocată și îngrozită de ce ce tocmai am aflat"
Sursa foto: Hepta.ro
de Mia Lungu    |    03 Mai 2022   •   16:52

Marta Cartabia s-a arătat devastată de accident. "Am inima frântă și sunt șocată", a transmis aceasta presei italiene.

Ollomont este o comună din regiunea Valle d’Aosta, Italia, din nordul Italiei, la granița cu Elveția și are o populație de 164 de locuitori.

Muncitorul, originar din Botoșani, lucra la reabilitarea casei de vacanță a ministrului italian, potrivit Rai News.

"Sunt șocată și îngrozită de ce ce tocmai am aflat", a declarat ministrul Justiției.

"Aș dori, în primul rând, să-mi exprim durerea și apropierea mea personală față de familia victimei. Împărtășesc suferința întregii comunități și am încredere că autoritățile vor reuși să reconstituie faptele cât mai curând posibil", a mai transmis Marta Cartabia.

În prezent, carabinierii lucrează pentru a clarifica circumstanțele accidentului.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close