Ducesa de Cambridge, în pericol să-şi piardă sarcina din cauza greutăţii. Vezi cât cântăreşte Kate

de S.T.    |    12 Dec 2012   •   10:25
Ducesa de Cambridge, în pericol să-şi piardă sarcina din cauza greutăţii. Vezi cât cântăreşte Kate Galerie foto (4) Foto: AFP/ Mediafax

Starea de sănătate a Ducesei de Cambridge nu este deloc bună. Frumoasa Kate are probleme grave din cauza sarcinii sale toxice şi a fost nevoită să petreacă trei zile în spital.

"Greutatea lui Kate a scăzut sub 44 de kilograme şi, dacă nu face ceva urgent să o stabilizeze, doctorii au avertizat-o că îşi va pierde copilul", a declarat o sursă din anturajul Ducesei, citată de showbizspycom.

Potrivit sursei citate, "Kate şi William sunt îngroziţi în legătură cu sănătatea copilului, mai ales după atâtea luni de când încearcă să devină părinţi".

"Eu ies primul, eu vreau să fiu moştenitorul!". Sarcina ducesei de Cambridge, o isterie mondială

Obiceiurile alimentare şi bioritmul Ducesei au fost schimbate din cauza stresului de a se integra în familia regală britanică, dar şi din cauza numeroaselor călătorii în interes naţional.

Ducesa de Cambridge se recuperează la Palatul Kensington, reşedinţa regală din Londra. Soţul ei, prinţul William şi-a anulat, duminică, participarea la o manifestare oficială pentru a fi alături de ea.

În plus, acesta şi-a luat un concediu de la unitatea sa militară pentru a petrece cât mai mult timp împreună cu Kate.

Kate şi William s-au căsătorit anul trecut, în aprilie, iar copilul lor va fi al treilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul şi tatăl său.

Citeşte şi:

O farsă de zile mari: "Alo, spitalul? Sunt Regina Angliei. Cum se simte Kate?"

"Gândul că am jucat un rol macabru în această tragedie e copleşitor". Interviu realizat cu autorii farsei de la spitalul în care era ducesa de Cambridge

Parteneri
x close