Antena 3 CNN Externe Ducesa de Cambridge a ieşit din spital. Cum arăta viitoarea mămică la externare

Ducesa de Cambridge a ieşit din spital. Cum arăta viitoarea mămică la externare

Ducesa de Cambridge a ieşit din spital. Cum arăta viitoarea mămică la externare
Sursa foto: Foto:Ap/ Agerpres
de S.T.    |    06 Dec 2012   •   17:09

Soţia prinţului William, Kate, însărcinată, a fost externată, joi, după ce şi-a petrecut mai multe zile în spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra.

Cuplul regal se află în colimatorul presei mai mult decât oricând. În dimineaţa zilei de luni, Casa Regală a anunţat că viitoarea mămică a fost internată pentru că are sarcină toxică.

Starea de rău a ducesei a întărit zvonul că ar fi însărcinată cu gemeni, relatează Toronto Sun. La ieşirea din spital, Kate a primit un buchet de flori, fiind fotografiată de reporteri, însa refuzând să facă vreun comentariu.



"Eu ies primul, eu vreau să fiu moştenitorul!". Sarcina ducesei de Cambridge, o isterie mondială

Potrivit unui purtător de cuvânt, ducesa de Cambridge se va recupera la Palatul Kensington, reşedinţa regală din Londra.

Kate şi William s-au căsătorit anul trecut, în aprilie, iar copilul lor va fi al treilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul şi tatăl său.

La nici o săptămână de la aflarea veştii că ducesa de Cambridge este însărcinată, informaţia a devenit materialul preferat al jurnaliştilor din întreaga lume, atât pentru ştiri serioase, cât şi pentru glume.

Citeşte şi: O farsă de zile mari: "Alo, spitalul? Sunt Regina Angliei. Cum se simte Kate?"

×
Subiecte în articol: ducesa de Cambridge externare
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close