Antena 3 CNN Externe Liderul Forza Italia, Silvio Berlusconi, a ajuns la Terapie Intensivă, la o săptămână după o altă internare în spital

Liderul Forza Italia, Silvio Berlusconi, a ajuns la Terapie Intensivă, la o săptămână după o altă internare în spital

Silvio Berlusconi, liderul Forza Italia, a fost internat la spitalul San Raffaele din Milano.

Liderul Forza Italia, Silvio Berlusconi, a ajuns la Terapie Intensivă, la o săptămână după o altă internare în spital
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2023   •   14:12

Politicianul în vârstă de 86 de ani s-ar afla la Terapie Intensivă pentru probleme pulmonare, scrie presa italiană.

Berlusconi a mai fost internat, săptămâna trecută, pentru investigații medicale, după ce unele afecțiuni anterioare au recidivat.

Pe 31 martie el a postat o fotografie și un mesaj în care le mulțumea susținătorilor săi de pe rețelele de socializare pentru sprijinul și pentru gândurile lor.

"Sunt din nou la lucru pe principalele teme ale acestor zile, pregătit și hotărât să mă dedic, așa cum am făcut-o întotdeauna, țării pe care o iubesc", a scris politicianul.

Citește și: Silvio Berlusconi, discursul pe care Vladimir Putin nu voia să-l audă

Înainte de spitalizarea de săptămâna trecută, Berlusconi fusese internat la San Raffaele acum ceva mai mult de un an, pentru o infecție urinară care a necesitat un tratament intensiv.

De asemenea, în septembrie 2020, Berlusconi a fost testat pozitiv pentru COVID, manifestând simptome și dezvoltând o pneumonie bilaterală.

În 2019, acest veteran al politicii italiene a fost operat pentru o obstrucție intestinală iar în iunie 2016 a suferit o operație pe cord deschis pentru o înlocuire a valvei aortice, amintește presa din Italia.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close