Antena 3 CNN Externe Peste 10.000 de tablete de ecstasy confiscate în Macedonia cu ajutorul unor agenţi români

Peste 10.000 de tablete de ecstasy confiscate în Macedonia cu ajutorul unor agenţi români

Peste 10.000 de tablete de ecstasy confiscate în Macedonia cu ajutorul unor agenţi români
Sursa foto: Foto: telegraph.co.uk
20 Noi 2011   •   19:05

O importantă captură a fost făcută de către poliţia macedoneană în colaborare cu Centrul Regional pentru Combaterea Criminalităţii Transfrontaliere de la Bucureşti (SECI), aceştia reuşind să confişte peste 10.300 de tablete de ecstasy şi amfetamină, destructurând o reţea internaţională, anunţă Ministerul macedonean de Interne, citat de site-ul agenţiei MINA.
   
Operaţiunea intitulată "Techno" a avut ca obiectiv verificarea de către poliţia macedoneană a unui vehicul înmatriculat în Skopje şi a unui apartament din oraşul Veles.
   
Agenţii au confiscat astfel 10.355 de tablete de ecstasy şi amfetamină, 300 de grame de marijuana şi 50 de grame de praf de amfetamină. Valoarea drogurilor confiscate este de aproximativ 80.000 de euro pe piaţa neagră. De asemenea, în cadrul operaţiunii au fost arestaţi trei cetaţeni macedoneni şi unul bulgar.
   
Autorităţile au reuşit astfel să destructureze o grupare specializată în transportul drogurilor din Bulgaria în Macedonia şi Kosovo, a explicat ministrul macedonean de Interne, Gordana Jankuloska.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close