Antena 3 CNN Externe "În tot acest întuneric, puțină lumină" | Pisica salvată de sub ruinele din Turcia a fost adoptată de pompierul de care nu s-a mai dezlipit

"În tot acest întuneric, puțină lumină" | Pisica salvată de sub ruinele din Turcia a fost adoptată de pompierul de care nu s-a mai dezlipit

Pompierul care a salvat o pisică de sub ruinele provocate de cutremurul din Turcia a decis să o ia acasă. Imaginile cu felina au ajuns virale pe internet pentru că aceasta nu mai voia mai să plece de lângă salvatorul ei.

"În tot acest întuneric, puțină lumină" | Pisica salvată de sub ruinele din Turcia a fost adoptată de pompierul de care nu s-a mai dezlipit
Sursa foto: Instagram | Ali Cakas
de Ioana Mircea    |    22 Feb 2023   •   14:44

Ali Cakas este pompierul din Turcia care a salvat pisica ajunsă virală pe internet. Povestea celor doi a făcut înconjurul lumii datorită faptului că felina nu voia să mai plece de lângă salvatorul care a scos-o dintre dărmăturile apărute în urma cutremurului devastator care a ucis zeci de mii de oameni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Observând comportamentul pisicii, Ali a decis să o adopte. Acum, numele ei este Enkaz. Bărbatul a povestit, pe Instagram, că s-a întors din Gaziantep împreună cu un prieten: o pisică albă cu pete negre, pe nume Enkaz. Tânărul a verificat dacă pisica are stăpân sau nu, însă nu a găsit dovezi în acest sens. Așa că a decis să o adopte, luându-o cu el acasă, în orașul Mardin.

Citeşte şi: O pisică scoasă de sub dărâmături refuză să-şi părăsească salvatorul din Turcia

Pompierul a făcut o postare pe pagina sa de Instagram în care a scris că Enkaz este pe mâni bune. Postarea a strâns nu mai puţin de 43 de mii de aprecieri şi peste 1.400 de comentarii.

"În tot acest întuneric, puțină lumină". "Împreună veți fi foarte fericiți", sunt câteva dintre comentariile scrise de interaunţi.

×
Subiecte în articol: cutremur Turcia
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close