Antena 3 CNN Externe Liderul cecen, un apropiat al lui Putin, anunță că militarii săi au plecat spre Ucraina. "Sunt o mie de voluntari"

Liderul cecen, un apropiat al lui Putin, anunță că militarii săi au plecat spre Ucraina. "Sunt o mie de voluntari"

Liderul Republicii ruse Cecenia, Ramzan Kadîrov, a anunţat că "o mie" de voluntari ceceni sunt pe drum pentru a lupta în Ucraina.

Liderul cecen, un apropiat al lui Putin, anunță că militarii săi au plecat spre Ucraina. "Sunt o mie de voluntari"
Sursa foto: Twitter @visegrad24
de Silvia Preda    |    17 Mar 2022   •   20:43

Ramzan Kadîrov a anunţat într-o postare pe Telegram că unul dintre apropiaţii săi, Apti Alaudinov, "se află în fruntea a o mie de voluntari din Republica cecenă", care sunt "în drum pentru a participa la operaţiunea specială de denazificare şi demilitarizare a Ucrainei".

Liderul cecen este unul dintre oamenii loiali ai lui Vladimir Putin şi dispune de o miliţie aflată la ordinele sale.

Rusia a adus ceceni în Ucraina pentru a-i captura sau ucide pe mai mulți lideri de la Kiev

Un escadron de luptători ceceni din forțele speciale a fost desfășurat în Ucraina, cu misiunea de a prinde sau ucide mai mulți oficiali ucraineni aflați pe lista neagră a Kremlinului.

Fiecare soldat cecen a primit un set specific de ținte umane, identificate prin fotografii și descriere, relatează publicația britanică Daily Mail, care citează un canal Telegram cu legături cu aparatul de securitate de la Moscova.

Război în Ucraina | Sunt bombardamente intense la Harkov. Până la 90% din Mariupol a fost distrus | Antena 3 transmite LIVE 24 din 24 

Război în Ucraina, ziua 22. Continuă asaltul asupra Capitalei. Sunt sute de mii de ucraineni care trăiesc cu groaza că un obuz poate să le lovească locuinţa. Planul pentru încetarea focului, prezentat de negociatorii ruşi, a fost respins de liderii de la Kiev. Negocierile continuă.

×
Subiecte în articol: ceceni cecenia Ramzan Kadîrov
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close