Antena 3 CNN Externe Republica Moldova La ordinea zilei. Dorin Chirtoacă, reţinut de ofiţerii CNA. Primarul din Chișinău este bănuit de abuz în serviciu

La ordinea zilei. Dorin Chirtoacă, reţinut de ofiţerii CNA. Primarul din Chișinău este bănuit de abuz în serviciu

La ordinea zilei. Dorin Chirtoacă, reţinut de ofiţerii CNA. Primarul din Chișinău este bănuit de abuz în serviciu
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2017   •   21:14

Update 20.00 Dorin Chirtoacă a fost reţinut de CNA. Primarul a spus că deocamdată nu face declaraţii. La ieşirea din Primărie, un grup de simpatizanţi ai PL a scandat „Moscova nu uita, Moldova nu e a ta” şi „Dodon la puşcărie”, „Dorin suntem cu tine”.

Dana Grecu a vorbit, la emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, despre descinderea procurorilor parchetului anticorupție din Republica Moldova la primăria din Chișinău. Primarul Dorin Chirtoacă a asistat la percheziții, iar ulterior au fost reținuți doi consilieri municipali și secretarul consiliului.

Aceştia au fost escortaţi la CNA și sunt vizaţi în dosare de corupere pasivă, trafic de influenţă şi depăşirea atribuţiilor de serviciu.

Dorin Chirtoacă, lider al Partidului Liberal, este nașul fiicei Elenei Băsescu. El este unul dintre principalii susținători ai curentului unionist din Moldova, dar a fost permanent contestat pentru modul în care a administrat capitala Moldovei.

Mascații, la ușa biroului lui Dorin Chirtoacă

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close