Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Primarul Chișinăului nu respectă arestul la domiciliu. Unde a fost surprins Dorin Chirtoacă

Primarul Chișinăului nu respectă arestul la domiciliu. Unde a fost surprins Dorin Chirtoacă

Primarul Chișinăului nu respectă arestul la domiciliu. Unde a fost surprins Dorin Chirtoacă
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
31 Mai 2017   •   13:00

Primarul general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, care se află în arest la domiciliu, a fost fotografiat plimbându-se pe străzile din oraş, iar imaginile au fost trimise la Point.md.

Totodată, liderul grupului PSRM din Consiliul Municipal Chişinău, Ion Ceban, a scris marţi pe Facebook că Dorin Chirtoacă ar fi fost surpins în timp ce intra în oficiul poştal din sectorul Ciocana al oraşului.

„Se spune ca Dorin Chirtoacă se plimba azi (marţi – n.r.) pe la Ciocana, a intrat la poşta, după la Telecom. Interesant, dacă e adevărat, s-ar putea cere înregistrarea de la camere de luat vederi. Cred că nu e caz singular, cine face o poza sau înregistrare...un premiu bun. Ca să nu fim chiar toţi prostiţi”, a scris Ion Ceban.

Pe 26 mai, primarul general, Dorin Chirtoacă, a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chişinău.

Vezi imaginile aici.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close