Antena 3 CNN Externe S-a luptat cu un piton gigantic care voia să-i mânânce nepotul. „A fost îngrozitor, nu pot descrie în cuvinte”

S-a luptat cu un piton gigantic care voia să-i mânânce nepotul. „A fost îngrozitor, nu pot descrie în cuvinte”

S-a luptat cu un piton gigantic care voia să-i mânânce nepotul. „A fost îngrozitor, nu pot descrie în cuvinte”
Sursa foto: foto- Pexels
21 Oct 2018   •   16:29

Un bătrân din nordul Australiei s-a luptat minute în șir cu un piton de aproximativ patru metri, care era pe cale să-i mănânce nepotul. Bărbatul a reușit să-l salveze pe copilul de 22 de luni din strânsoarea șarpelui, iar apoi l-a înjunghiat. 

Mama micuțului a povestit pentru un post de televiziune că reptila s-a încolăcit în jurul trupului fiului său, care se juca în grădină, iar apoi l-a și mușcat, până să intervină bunicul acestuia. 

 ″Ceva atât de mare, iar el este atât de mic... A fost îngrozitor, nu pot descrie în cuvinte. Primul lucru pe care am încercat să-l fac a fost să introduc mâna în gura lui pentru a încerca (să-l îndepărtez), însă nu se clintea din loc. Capul lui era aproape cât mâna mea″⁣, a povestit ea, potrivit DPA. 

Văzând că nu reușește să-și salveze copilul, s-a dus repede în casă și l-a chemat pe tatăl ei, care a reușit să înjunghie pitonul cu un cuțit. 

Medicii au venit la locul incidentului și le-au acordat îngrijiri de urgență celor trei. 

×
Subiecte în articol: piton
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close