Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi, diagnosticat cu leucemie! Fostul premier italian este la Terapie Intensivă

Silvio Berlusconi, diagnosticat cu leucemie! Fostul premier italian este la Terapie Intensivă

Silvio Berlusconi, de patru ori prim-ministru al Italiei, în vârstă de 86 de ani, a fost diagnosticat cu leucemie, a declarat joi o sursă apropiată, citată de Reuters.

Silvio Berlusconi, diagnosticat cu leucemie! Fostul premier italian este la Terapie Intensivă
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    06 Apr 2023   •   09:30

Declarațiile unei surse apropiate de Berlusconi, potrivit cărora fostul premier al Italiei ar suferi de leucemie, confirmă ceea ce a fost relatat anterior de cotidianul Corriere della Sera.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a ajuns miercuri la terapie intensivă, la Spitalul San Raffaele din Milan, din cauza unor probleme cardiace, a declarat pentru AFP un membru al anturajului său.

Citește și: Liderul Forza Italia, Silvio Berlusconi, a ajuns la Terapie Intensivă, la o săptămână după o altă internare în spital

Magnatul în vârstă de 86 de ani nu se afla la prima internare în ultimii ani. Ultima externare a fostului premier a fost pe 30 martie, din același spital.

La precedenta internare, săptămâna trecută, liderul Forza Italia fusese supus unor controale care au durat câteva zile. La ieșirea din San Raffaele, Berlusconi, însoțit de Marta Fascina, i-a salutat de pe bancheta din spate a mașinii sale jurnaliștii și curioșii care îl așteptau.

Fostul premier mai fusese spitalizat în ianuarie 2022 pentru o infecție care a pornit de la tractul urinar și care a fost tratată cu antibiotice.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close