Antena 3 CNN Externe S-a trezit, și-a văzut soția și a sunat la 112, speriat că a găsit o femeie străină în patul lui. Apelul ciudat la care au răspuns polițiștii germani

S-a trezit, și-a văzut soția și a sunat la 112, speriat că a găsit o femeie străină în patul lui. Apelul ciudat la care au răspuns polițiștii germani

Polițiștii germani au avut de răspuns unei sesizări ciudate, la sfârșitul săptămânii trecute, când un bărbat i-a sunat panicat și a anunțat că a găsit în patul lui o femeie străină.

S-a trezit, și-a văzut soția și a sunat la 112, speriat că a găsit o femeie străină în patul lui. Apelul ciudat la care au răspuns polițiștii germani
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    31 Ian 2023   •   13:46

Un bărbat de 56 de ani, din Süßen, Baden-Württemberg, a sunat la 112, vineri, 27 ianuarie, și a anunțat că "o femeie stă culcată în patul lui".

Echipajul ajuns la locuința bărbatului a lămurit destul de repede misterul: femeia era, de fapt, soția bărbatului în cauză, în vârstă și ea de 56 de ani, însă el nu a recunoscut-o pentru că era foarte beat.

Un purtător de cuvânt al poliției a precizat pentru sursa citată că și femeia era în stare avansată de ebrietate.

În timp ce ofițerii se chinuiau să-i explice bărbatului situația, acesta și-a dat seama că mai are o problemă de rezolvat: pentru că nu-și găsea șosetele, el le-a cerut ofițerilor să-l ajute să le caute.

După acest moment, polițiștii și-au încheiat operațiunea, potrivit publicației Bild, citată de Digi24.ro.

Citește și: Un american care și-a ucis soția, dat de gol de căutările pe Google: “Este mai bine să arunci hainele de la locul crimei sau să le speli?"

×
Subiecte în articol: germani sotia politisti Germania
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close