Antena 3 CNN Externe Un ucrainean a încercat să intre în România la volanul unui BMW furat

Un ucrainean a încercat să intre în România la volanul unui BMW furat

Un ucrainean a fost prins de vameșii români când a încercat să intre în România pe la Punctul de Trecere Negru Vodă, la volanul unei mașini de lux, care figura ca fiiind furată din Italia, aceasta fiind și în bazele de date ale Interpol.

Un ucrainean a încercat să intre în România la volanul unui BMW furat
Sursa foto: Facebook/ Poliția de Frontiera Romana
de Mia Lungu    |    11 Iul 2022   •   15:38

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră au descoperit două autoturisme în valoare de aproximativ 200.000 lei, care erau căutate de către autoritățile din alte state.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Într-unul dintre cazuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, sâmbătă, un cetățean ucrainean, la volanul unui autoturism marca BMW. Polițiștii de frontieră au făcut un control amănunţit al mașinii. Astfel au constatat că maşina figurează ca bun furat, în bazele de date INTERPOL, potrivit Mediafax.

Într-un alt caz, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au descoperit în posesia unui cetățean român în vârstă de 22 de ani, un autoturism marca BMW, care figura în bazele de date ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

Ambele autoturisme, evaluate la aproximativ 200.000 lei, au fost confiscaet la sediul Gărzii de Coastă, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

×
Subiecte în articol: ucrainean bolid de lux
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close