Antena 3 CNN Formula 1 Carlos Sainz a ales deja noua echipă pentru sezonul 2025 din Formula 1

Carlos Sainz a ales deja noua echipă pentru sezonul 2025 din Formula 1

Carlo Sainz s-ar fi decis care va fi destinaţia sa pentru 2025. Presa spaniolă anunţă că pilotul iberic va merge la Mercedes din sezonul viitor. Sainz mai are contract cu Ferrari doar până la final de 2024, iar în locul său la gruparea italiană va merge Lewis Hamilton. Următoarea etapă de Formula 1, Marele Premiu al Chinei, va fi între 19 şi 21 aprilie, în exclusivitate la Antena 3 CNN şi pe Antena Play.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2024   •   07:31

Carlos Sainz este unul dintre cei mai buni piloţi din Formula 1 la momentul actual şi este la mare căutare. Ibericului, cu o victorie în 4 curse din acest an, îi expiră înţelegerea cu Ferrari la finalul sezonului.

Red Bull şi Mercedes se luptă pentru semnătura lui Sainz junior, iar presa catalană anunţă că pilotul şi-ar fi ales destinaţia. Potrivit celor de la Sport.es, Carlos ar fi destul de aproape să semneze cu echipa din Germania și să vină pe locul liber lăsat de Hamilton.

"Mercedes ar putea să îl anunţe pe Sainz, după Marele Premiu al Chinei", au titrat jurnaliştii spanioli.

Grand Prix-ul din Shanghai va fi în perioada 19-21 aprilie, în direct la Antena 3 CNN şi pe Antena Play.

Înainte de cursa din China, presa britanică anunţă că una dintre echipele din F1 a fost scoasă la vînzare. Din cauza dificultăţilor avute în acest sezon, Alpine şi-ar căuta un alt cumpărător, singura condiţie fiind să fie folosite în continuare motoare Renault. Alpine e cea mai slabă echipă din F1, 0 puncte în 4 curse.

Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 se văd în următorii trei ani în AntenaPLAY. Calificările de pe Circuitul din Shanghai vor avea loc pe 20 aprilie, de la 10:00, în direct pe Antena3 CNN. De asemenea, cursa va avea startul pe 21 aprilie, de la ora 10:00, tot pe Antena3 CNN şi în Antena Play.

×
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close