Antena 3 CNN High Tech 24 IT. Acer a anunţat o serie de noutăţi. Imagini din cadrul conferinţei de la New York

24 IT. Acer a anunţat o serie de noutăţi. Imagini din cadrul conferinţei de la New York

24 IT. Acer a anunţat o serie de noutăţi. Imagini din cadrul conferinţei de la New York
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
16 Apr 2019   •   13:19

Acer a anunţat cele mai noi produse din seria Nitro: Nitro 7 şi Nitro 5, echipate cu Windows 10. Tot laptopuri de gaming Predator Helios 700 şi Predator Helios 300 cu design inovator. Totul s-a întamplat în cadrul unei conferinte peste Ocean, la New York, iar noi am fost acolo.

Noile notebook-uri de gaming Nitro 7 atrag toate privirile datorită design-ului metalic şi subţire, cu o grosime de doar 19.9i mm, un raport ecran-carcasă de 78% şi până la 7 ore durată de viaţă a bateriei. Pe de altă parte, laptopurile de gaming Nitro 5 oferă un raport ecran-carcasa de 80% datorită design-ului cu rame înguste, de doar 7.18 mm.

Producătorii susţin că vor să demonstreze prin noile notebook-uri de gaming Nitro 7 si Nitro 5 ca gaming-ul performant nu trebuie să ruineze toate economiile iar jucătorii pot beneficia de mai multe caracteristici ambalate intr-un design elegant.

Notebook-urile de gaming Nitro 7 vor fi disponibile din luna iunie, la preţuri începand de la 1,199 euro iar cele Nitro 5 vor ajunge la vânzare din luna mai, la 999 euro.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close