Antena 3 CNN High Tech Adio cabine de probă. Shopping cu ajutorul scannerelor, disponibil în curând şi în România (VIDEO)

Adio cabine de probă. Shopping cu ajutorul scannerelor, disponibil în curând şi în România (VIDEO)

Adio cabine de probă. Shopping cu ajutorul scannerelor, disponibil în curând şi în România (VIDEO)
27 Aug 2010   •   20:47

Anunţ important pentru dependenţii de shopping, care îşi pierd ore întregi prin magazine. Peste puţin timp, puteţi spune adio cabinelor de probă şi puteţi lua hainele preferate în doar câteva secunde. Există un sistem de probare a hainelor pe care l-aţi mai văzut, poate, doar în filme.

Pare de necrezut, dar în câteva săptămâni, aşa vor arăta sesiunile de shopping şi la noi în ţară.

Scanner-ul este capabil să găsească haine pe măsură, după ce, în câteva secunde, măsoară din cap până în picioare clienta şi creează un avatar. Practic, ne vedem ca într-o oglindă. Iar hainele le probează avatarul şi lichidează cabina de probe.

Un scanner de acest fel există deja la noi în ţară. ?Este un aparat de ultimă generaţie, un scanner corporal, cu ajutorul căruia se poate stabili indicele volumului corporal?, a declarat Lăcrămioara Moroianu, manager-ul unui spa.

Aici, aparatul nu este folosit pentru a proba haine. Principiul, însă, este acelaşi. Clientele spa-ului s-au îndrăgostit deja de aparat. Evident, scannerul poate fi folosit şi de către domni.

Observator

 

 

×
Subiecte în articol: shopping
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close