Antena 3 CNN High Tech Apple anunţă noile iPod Touch, iPod nano, iPod shuffle şi Apple TV (FOTO)

Apple anunţă noile iPod Touch, iPod nano, iPod shuffle şi Apple TV (FOTO)

Apple anunţă noile iPod Touch, iPod nano, iPod shuffle şi Apple TV (FOTO)
Sursa foto: Foto: Engadget.com
01 Sep 2010   •   20:59

Apple a anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, trei produse îmbunătăţite şi unul nou. Este vorba despre noul iPod Touch, iPod Nano, iPod shuffle, toate cu un design îmbunătăţit şi noi funcţii. Nu în ultimul rând, Steve Jobs a prezentat iTunes 10 şi un nou produs în actuala gamă - Apple TV.

Apple şi-a ?adus la zi? iPod-ul touch, supranumit ?iPhone fără telefon?. Acesta include acum Retina Display provenind de la iPhone 4, are un procesor Apple A4 core, gyroscope 3-axis, Game Center, şi suport FaceTime prin adăugarea unei camere frontale. Dar are una şi în partea din spate, capabilă să filmeze HD. Toate acestea costă în SUA 229 dolari pentru varianta de 8GB, 299 cea de 32GB şi 399 pentru 64GB.

ipod-liveblog-2010-0259-rm-eng_400

A şasea generaţie iPod nano are un nou şi îndrăzneţ design, fără rotiţa aceea tactilă, înlocuită cu o interfaţă cu touchscreen şi o formă apropiată de a player-ului shuffle. Este cu 64% mai mic şi cu 42% mai uşor.

ipod_nano_2010_2_400

Pe lateral se găsesc tastele pentru volum, iar în spate are o clemă. Autonomia anunţată pentru el este de 24 de ore pentru playback-ul audio. Vor fi oferite şapte opţiuni de culoare, iar preţurile pentru Statele Unite sunt: 149 dolari în cazul variantei de 8GB sau 179 pentru cea de 16GB.

ipod_nano_2010_400

Nu în ultimul rând, evenimentul Apple a adus o schimbare şi pentru iPod shuffle. Inginerii americani au decis că player-ul trebuie să aibă tastele aşezate ca ?pe vremuri?. La precedentul shuffle se optase pentru butoane aşezate pe firul căştilor, o mişcare criticată de majoritatea experţilor şi utilizatorilor pentru că nu aveai cum să schimbi căştile. Modelul are o autonomie de până la 15 ore, este disponibil în cinci culori şi costă 49 de dolari.

shuffle_2010_400

Steve Jobs a lăsat ce era mai bun pentru sfârşitul evenimentului de miercuri, anunţând şi un nou produs: Apple TV. Este un dispozitiv cu streaming live, carcasă de culoare negru mat, supranumit ?pucul de hochei?.

apple-tv-nou_400

Are HDMI, Ethernet, optical audio, intrări USB şi o nouă tehnologie wireless 802.11n.

apple_tv2_400

Dispozitivul nu are memorie internă. Prin intermediul lui pot fi vizionate filme chiar şi HD închiriate de la ABC sau Fox cu 99 cenţi respectiv 4,99 dolari. Celelate servicii oferite de Apple TV sunt Netflix, YouTube, Flickr şi Mobile Me. Apple TV costă 99 dolari.

appletv3_400

Nu în ultimul rând, Apple a anunţat şi iTunes 10, cu un nou logo. Interesant la acest soft este noul serviciu cu care vine: Ping - ceva în genul unei reţele sociale combinată cu ceea ce oferă site-uri ca Last.fm, care permite utilizatorului să urmărească anumiţi artişti, să-şi stabilească un ?cerc de prieteni?, să comenteze sau să consulte lista cu cele peste 17.000 de concerte la care ar putea participa. Ping este disponibil şi pe iPhone şi iPod Touch chiar de azi, cu iTunes 10.

 

itunes_10_400

Sursa: Engadget.com

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Apple steve jobs
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close