Antena 3 CNN High Tech Apple organizează evenimentul de toamnă pe 12 septembrie. Clienții se așteaptă la lansarea iPhone 15

Apple organizează evenimentul de toamnă pe 12 septembrie. Clienții se așteaptă la lansarea iPhone 15

Apple a anunțat, marți, că va organiza evenimentul de toamnă pe 12 septembrie, pregătind terenul pentru ceea ce analiștii cred că va fi prezentarea unei noi linii de iPhone-uri și ceasuri inteligente.

Apple organizează evenimentul de toamnă pe 12 septembrie. Clienții se așteaptă la lansarea iPhone 15
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    29 Aug 2023   •   21:44

Evenimentul Apple va fi găzduit pe 12 septembrie, la Teatrul Steve Jobs de la sediul său din Cupertino, California, potrivit invitațiilor trimise de companie.

Analiștii de pe Wall Street au declarat că Apple va încerca să atragă cumpărătorii cu o serie de noi caracteristici pentru dispozitivul său emblematic, în condițiile în care lansarea are loc pe fondul unei scăderi a cererii de smartphone-uri la nivel global.

Apple a înregistrat un declin de 2,4% al vânzărilor de iPhone pentru cel de-al treilea trimestru fiscal - o scădere rară pentru produsul care a alimentat ani de zile creșterea companiei.

Cea mai scumpă variantă a noii generații de iPhone va avea o cameră periscop care ar putea îmbunătăți capacitatea de zoom de 5 ori sau mai mult, potrivit analistului Ming-Chi Kuo de la TF International Securities.

Gama de ceasuri așteptate ar putea avea un nou procesor bazat pe cipul Apple A15 Bionic, utilizat deja la modelele anterioare de iPhone, și va crește performanța, potrivit unui raport Bloomberg News.

×
Subiecte în articol: Apple iphone iPhone 15
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close