Antena 3 CNN High Tech Camera foto rezistentă la apă şi mini-boxa, printre gadgeturile la modă pe litoral

Camera foto rezistentă la apă şi mini-boxa, printre gadgeturile la modă pe litoral

Camera foto rezistentă la apă şi mini-boxa, printre gadgeturile la modă pe litoral
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Iun 2012   •   20:43

Vacanţa înseamnă deconectare: de viaţa cotidiană, de stres, dar nu şi de tehnologie. Oamenii nu reuşesc să se despartă de gadgeturi nici în concediu. Şi nu-i de mirare la ce ofertă e pe piaţă: aparate foto rezistente la apă, acumulatoare care se încarcă cu energie solară şi lista poate continua.

Piscina şi plaja sunt locuri de recreere, dar s-au transformat, mai nou, în locuri de muncă. Asta pentru că tehnologia ne însoţeşte peste tot şi îşi face treaba oriunde.

Comercianţii au speculat dependenţa societăţii de tehnologie şi aduc pe piaţă gadgeturi de sezon.

Dacă vreţi să vă filmaţi sub apă, trebuie să cheltuiţi în jur de 3.000 de lei. Un aparat foto rezistent la apă poate fi găsit şi la jumătate de preţ: 1.500 de lei.

Un dispozitiv extrem de util şi cu un design inedit, perfect pentru tinerii care se distrează în gaşca, ar fi o boxă care se conectează direct la telefonul mobil. O mini-boxă cu super putere costă în jur de 130 de lei.

Există o rezolvare şi dacă vi se descarcă telefonul când sunteţi la plajă: bateria externă.

Un alt gadget îi va face cu adevărat fericiţi pe părinţi. Funcţionează ca un GPS pentru copii. Aparatul are dimensiunea unui telefon mobil şi e în permanentă legătură cu un cip extern pe care îl pot purta cei mici. Cu cât se îndepărtează mai mult copilul, cu atât mai mult zgomot face aparatul. Dispozitivul costă 600 de lei, dar e o grijă în minus atunci când vă relaxaţi pe o plajă aglomerată.



×
Subiecte în articol: gadgeturi
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close