Antena 3 High Tech China a scos pe piaţă copia de smartphone Apple "hiPhone 5", la numai 31 de dolari

China a scos pe piaţă copia de smartphone Apple "hiPhone 5", la numai 31 de dolari

de Antena3.ro    |    10 Aug 2011   •   18:12
China a scos pe piaţă copia de smartphone Apple "hiPhone 5", la numai 31 de dolari
Sursa foto: Foto: cellocean.com

Înainte ca Apple să lanseze modelul iPhone 5, chinezii l-au şi falsificat şi au dat drumul pe piaţă la propria lor versiune a smartphone-ului, pe care l-au denumit "hiPhone 5", informează Reuters.

Hiphone 5 se poate achiziţiona şi cu 31 de dolari, este mai subţire decât iPhone 4 şi are colţurile mai puţin rotunjite decât acesta. Telefonul este la fel de uşor ca o jucărie şi este realizat după imagini cu iPhone 5 de la Apple, scăpate în mass-media.

Preţul copiei chinezeşti variază între 30 şi peste 100 de dolari, în funcţie de cât de reuşit şi asemănător este falsul. "Hiphone 5" se poate comanda online, prin intermediul platformei Taobao.

Deşi China este constant criticată de statele occidentale pentru încărcarea la scară largă a drepturilor de proprietate intelectuală, produsele piratate continuă să fie fabricate pe bandă rulantă, de la software la ceasuri sau genţi de firmă.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close