Antena 3 CNN High Tech Cine sunt experții care vin la București și ce se va discuta la cel mai mare festival dedicat internetului, ICEEfest 2016

Cine sunt experții care vin la București și ce se va discuta la cel mai mare festival dedicat internetului, ICEEfest 2016

Cine sunt experții care vin la București și ce se va discuta la cel mai mare festival dedicat internetului, ICEEfest 2016
09 Mai 2016   •   14:34

Cu exact o luna înainte de debutul festivalului, ICEEfest publică astăzi pe site-ul oficial – www.icefest.com - principalele subiecte pe care le va acoperi in acest an.

Lista subiectelor și a speakerilor confirmați este AICI.

Cel mai amplu festival din regiune dedicat Internetului și impactului major pe care acesta îl are în economie, comunicare și în aproape toate aspectele vieții de zi cu zi numără anul acesta 5 ani de la lansare cu o agenda extrem de intensă.

Categoria giganților globali va fi reprezentată de nume precum Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Yahoo și Tumblr iar cea a companiilor care au schimbat modul în care funcționează industrii ca muzica, turismul sau transportul urban de Shazam, Maker Studios, Tripadvisor sau Uber.

Zona jurnalism și content online va fi analizată de reprezentanți ai CNN, Euronews, BBC, Eurosport, Discovery Channel, Vice, Le Monde, Correre della Sera, RTL, Dogan sau Ringier.

Creativitatea în comunicare va fi adusă de autori ai unora dintre cele mai viralizate campanii digitale: The Zoo (Google), R/GA, DDB, BBH Live, Lola MullenLove, Catapult, Palladium, 4 Wise Monkeys și alții.

Nu lipsește nici zona dedicată realității virtuale, unde vom afla despre cele mai noi de la companii precum Hololens, Khora, Grand Visual, Inition, Design4Real, WildBytes, Discovery AR, Happy Finish și altele.

Anul acesta, ICEEfest lansează și un eveniment-satelit important, ICEEhealth, dedicat în exclusivitate impactului tehnologiei și al internetului în lumea medicală. Aici vor prezenta companii precum Human Ecosystems, Deamjay, Omixy, Mira Rehab, Skin Vision sau Quealth.

eCommerce și marketingul avansat dedicat vânzărilor online va fi analizat, pe lângă Google și Facebook, de experți de la House of Kaizen, uSwitch, Verve, Hotjar și alții.

Tehnologiile complexe de marketing și distribuție de conținut sunt și ele reprezentate prin AppNexus, Xaxis, Ooyala, Sizmek, Criteo, Sociomatic, Mather Economics, Playbuzz, Centro, RavDefender și multe altele.

Festivalul care durează doua zile, în 9 și 10 iunie, va conține de asemenea zone dedicate investițiilor și start-up-urilor, dar și muzicii, filmului și comediei.

ICEEfest a ajuns la a 5-a ediție și este organizat, încă de la lansare, în parteneriat cu Orange. Printre cei mai importanți susținători ai festivalului se mai numără anul acesta Volkswagen, BCR, XAXIS și Prometheus.

Festivalul este încă deschis la parteneriate, detalii aici. De asemenea, proiectele aflate la început de drum pot să se promoveze la festival în cadrul unei oferte dedicate lor, disponibilă aici.

×
Subiecte în articol: ICEEfest
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close