Antena 3 CNN High Tech ?Come see our latest creation? - teaser-ul Apple pentru noul produs. Oare ce vor lansa?

?Come see our latest creation? - teaser-ul Apple pentru noul produs. Oare ce vor lansa?

?Come see our latest creation? - teaser-ul Apple pentru noul produs. Oare ce vor lansa?
27 Ian 2010   •   08:43

Teaser-ul pentru evenimentul Apple de azi, ?Come see our latest creation? (Veniţi să vedeţi noua noastră creaţie), are un dublu înţeles, relatează wired.com. Creatorii de conţinut, nu împătimiţii de gadget-uri, vor fi publicul ţintă al marei conferinţe de presă care este organizată de Apple miercuri, la ora 10:00 a.m., Pacific time, (20:00, în România).

Deşi cele mai multe speculaţii sunt legate de un device denumit tableta Apple, şeful companiei, Steve Jobs are, probabil, planuri mai mari, susţin cei de la wired.com.

INVITAŢIA APPLE LA EVENIMENTUL DE AZI


foto: wired.com

Ţelul Apple este oferirea unei noi platforme astfel încât creatorii de conţinut să reinventeze cărţile, revistele şi conţinutul online ? în plus oferind astfel o nouă posibilitate de a câştiga bani. Probabil că device-ul care va fi lansat va fi mai mult decât tableta vehiculată de presă, şi se va ?răsfrânge? asupra fiecărui device sau computer ce foloseşte iTunes.

HTML5 şi iTunes vor constitui centrul noii strategii Apple. Noul conţinut iTunes nu va fi împachetat ca aplicaţii vândute prin App Store, deşi este posivbil ca Apple să prezinte o aplicaţie care funcţionează împreună cu tableta pentru afişarea unui nou conţinut creat cu această platformă, iar dezvoltatorii vor avea în continuare libertatea de a crea aplicaţii. În plus, conţinutul unei cărţi va fi prezent în acelaşi fel în care iTunes prezintă. actualilor utilizatori entuziaşti, conţinutul video şi audio.

?Se vor concentra pe conţinut şi participaţie?, a declarat, pentru wired.com, o persoană care lucrează în domeniul tehmologiei, ce are legături strânse cu Apple. ?Dacă tableta va fi un fel de răspuns la device-urile precum Kindle, care înseamnă consumism pur, ceea ce veţi vedea este un Apple în totalitate axat pe creaţie?, susţine expertul citat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Apple steve jobs iPad
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close