Antena 3 High Tech Facebook a închis 14.000 de conturi într-o lună. Ce nu ai voie să postezi pe rețeaua de socializare

Facebook a închis 14.000 de conturi într-o lună. Ce nu ai voie să postezi pe rețeaua de socializare

26 Mai 2017   •   17:25
Facebook a închis 14.000 de conturi într-o lună. Ce nu ai voie să postezi pe rețeaua de socializare
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Facebook nu permite publicarea de imagini nud sau pornografice. De asemenea, sunt interzise două practici periculoase: şantajarea sexuală şi aşa numitul „revenge porn”.  Într-o singură lună, ianuarie 2017, Facebook a închis 14.000 de conturi care au încălcat aceste două reguli, informează Go4it. 

Compania permite postarea unor mesaje cenzurate. În cazul în care sunt adăugate detalii, comentariul trebuie şters de moderatori, conform regulilor Facebook.

De asemenea nu poți posta mesaje dure la adresa șefilor de stat, pentru că aceștia fac parte dintr-o categorie protejată.

Trebuie precizat, însă, că majoritatea regulilor sunt valabile doar pentru conţinutul publicat în limba engleză. Este foarte puţin probabil ca unei persoane din România să îi fie închis contul din cauza unui mesaj postat. Acest lucru este posibil doar în cazul în care un anumit număr de utilizatori raportează mesajul respectiv pentru a fi analizat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close