Antena 3 CNN High Tech Gala de premiere Internetics va fi transmisă în direct de la ora 19:30 pe www.antena3.ro

Gala de premiere Internetics va fi transmisă în direct de la ora 19:30 pe www.antena3.ro

Gala de premiere Internetics va fi transmisă în direct de la ora 19:30 pe www.antena3.ro
16 Noi 2010   •   13:03

Gala de premiere Internetics 10 ani, care are loc în marţi seară la Opera Română va fi transmisă, cu ajutorul Hostway şi Microsoft Silverlight, în direct pe antena3.ro şi www.live.internetics.ro .

În cadrul Galei de Premiere se vor afla, pe lângă câştigătorii compeţitiei Internetics 2010 şi câştigătorul Concursului People’s Voice organizat Samsung, dar şi scurtmetrajele câştigatoare de la Teacher’s Film Festival 2010. După Gala de Premiere, URSUS organizează un After Party, unde câştigatorii vor sărbatori alaturi de profesioniştii din online.

În acest an, în competitia Internetics s-au înscris 171 de lucrări în cele trei categorii de concurs: Site-uri, microsite-uri şi bloguri de promovare; Best use of; Campanii Interactive. Cel mai râvnit trofeu al competiţiei, Agenţia anului, va fi acordat agenţiei care va obtine cele mai multe puncte în concurs. Trofeul de webvertiserul anului va fi oferit de IAB România companiei care a demonstrat în ultimul an implicare în zona digitală.

Internetics se adresează agenţiilor full service, de branding şi interactive, diviziilor de online şi shopurilor de design online. Festivalul pune accentul pe soluţiile de comunicare oferite de agenţii clientilor în contextul actual al pieţei. Scopul festivalului este de a creşte piaţa de comunicare online din România şi de a promova ideile creative şi strategice.

Titlul de Agenția Anului la Internetics a fost câştigat pâna în prezent de: Webstyler (2002,2006,2007,2008), Green Pixel (2001,2003,2004), 2Fresh Design (2005) şi Fourhooks (2009).

×
Subiecte în articol: antena3.ro
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close