Antena 3 CNN High Tech PlayStation Move, noul sistem wireless pentru consola produsă de Sony (VIDEO)

PlayStation Move, noul sistem wireless pentru consola produsă de Sony (VIDEO)

PlayStation Move, noul sistem wireless pentru consola produsă de Sony (VIDEO)
Sursa foto: playstation move
12 Mar 2010   •   16:21

Sony a anunţat, joi seară, la o conferinţă de specialitate, că PlayStation Move este numele noului sistem cu care va fi echipat consola Playstation 3 şi că aceasta va fi lansată în septembrie, potrivit Associated Press. PlayStation Move este un sistem de control la distanţă fără fir, bazat pe mişcare mâinii, şi care va fi disponibil pe noua consolă PlayStation 3. Sistemul foloseşte o cameră instalată pe consolă pentru a urmări mişcările utilizatorului, iar telecomanda are la unul dintre capete o bilă care emite o lumină specială pentru a putea fi recunoscută de cameră.

Peter Dille, senior vicepreşedinte al diviziei de marketing din cadrul Sony Computer Entertainment, este de părere că utilizatorii vor migra natural de la Wii spre PlayStation Move, deoarece consola PS 3 are o ofertă mai mare de jocuri şi o calitate superioară a acestora, având în vedere că poate reda totul la definiţie înaltă.

PlayStation Move va fi lansat în această toamnă, iar preţul unei pachet ce va conţine telecomanda, un joc şi camera pentru consolă, denumită PlayStation Eye, va fi sub echivalentul a 100 de dolari.

Prin această mişcare, Sony vizează competiţia directă cu Nintendo, care a scos pe piaţă consola Wii Motion Plus, şi Microsoft, care va lansa până la sfârşitul acestui an Natal, un sistem similar cu Wii Motion Plus şi PlayStation Move şi care va combina o cameră, un senzor de adâncime, un microfon şi un procesor pentru a elimina nevoia de telecomandă.

Vezi mai jos o demonstraţie de joc realizată pe o consolă PlayStation 3 cu sistem Move.



Antena3.ro




×
Subiecte în articol: Sistem Sony telecomanda camera
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close