Antena 3 CNN High Tech Portabilitate: peste 15.000 de utilizatori şi-au schimbat operatorul de telefonie

Portabilitate: peste 15.000 de utilizatori şi-au schimbat operatorul de telefonie

Portabilitate: peste 15.000 de utilizatori şi-au schimbat operatorul de telefonie
07 Ian 2009   •   09:58

Peste 14.000 de clienţi au schimbat furnizorul de servicii de telefonie mobilă folosind procedeul de portabilitate, în două luni de la lansarea acestuia. Alte 1.694 persoane au apelat la acelaşi serviciu pentru telefonia fixă, arată datele Autorităţii Naţionale pentru Comunicaţii (ANC).
Câştigătorul cursei de a atrage mai mulţi clienţi este Cosmote România, cu un număr de 5.960, urmat de Orange România cu 4.167 şi Vodafone România, cu 3.778 de portări.
Raportat la numărul de utilizatori ai telefoniei mobile, de aproximativ 26,6 milioane de clienţi, numărul clienţilor care au apelat la portabilitate este mic, deoarece ANC a decis ca numărul maxim de cereri care vor putea fi procesate zilnic să fie de 300 pentru fiecare furnizor care rămâne fără clienţi în favoarea altuia. ?Începând de astăzi (n.r. - marţi), vom majora această limită progresiv, atât cât va fi necesar, în funcţie de numărul de solicitări care vor fi înregistrate?, a declarat Liviu Nistoran, preşedintele ANC, citat de Gândul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: telefonie mobila orange
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close