Antena 3 CNN High Tech Preşedintele Apple, Steve Jobs, intră în concediu medical. Acţiunile companiei scad cu 10 procente

Preşedintele Apple, Steve Jobs, intră în concediu medical. Acţiunile companiei scad cu 10 procente

Preşedintele Apple, Steve Jobs, intră în concediu medical. Acţiunile companiei scad cu 10 procente
Sursa foto: steve jobs apple iphone
15 Ian 2009   •   11:13

Preşedintele Apple Inc, Steve Jobs, va intra în concediu medical până la sfârşitul lunii iunie din cauza unor probleme de sănătate ?mai complexe? decât credea. Anunţul i-a luat prin surprindere pe acţionari şi brokeri, acţiunile pierzând 10 procente.
Jobs, care a supravieţuit unui cancer la pancreas, a făcut anunţul la numai nouă zile după ce a insistat că pierderea sa în greutate din ultimele luni nu este o problemă gravă şi se datorează unui dezechilibru hormonal, nefiind nimic grav.
Comunicatul vine într-un moment greu pentru compania ce produce iPod şi iPhone, care acum trebuie să se confrunte cu scăderea tot mai arbuptă a numărului consumatorilor dispuşi să cheltuiască pe electonică în momente de criză economică.
Jobs, în vârstă de 53 de ani, a promis să rămâmă implicat în deciziile strategice în timpul concediului. Locul său va fi ocupat de Tim Cook, ce a mai ţinut locul lui Jobs în 2004, când acesta din urmă s-a tratat de cancer.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steve jobs Apple concediu medical ipod
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close