Antena 3 CNN High Tech Salonul Auto București 2022. Tehnologie și mulți cai putere | Ce nu trebuie să ratezi anul acesta

Salonul Auto București 2022. Tehnologie și mulți cai putere | Ce nu trebuie să ratezi anul acesta

Caii putere și tehnologia își dau zilele acestea întâlnire la Salonul Auto București 2022. Mașini de ultimă generație, cu motoare puternice și cu multă tehnologie la bord.

Salonul Auto București 2022. Tehnologie și mulți cai putere | Ce nu trebuie să ratezi anul acesta
Sursa foto: Facebook/ Salonul Auto Bucuresti
de Andreea Ştefan    |    09 Oct 2022   •   21:28

Zona care atrage ca un magnet vizitatorii la Salonul Auto București 2022 este cea unde sunt expuse cele mai scumpe și mai puternice mașini. Peste 20 de bolizi de sute de cai putere.

Noi am fost cu ochii pe tot ce înseamnă tehnologie nouă. Mașinile electrice și cele hibride sunt din ce în ce mai căutate de români.

Am fost atrași nu doar de ce se ascunde sub capotă, ci și de tehnologiile din portul mașinilor.

Ce nu trebuie să ratați la Salonul Auto:

”Avem o mașină de Formula 1 expusă în eveniment. Avem celebrul tramvai care o să circule peste o lună în București. Noul tramvai făcut la noi în România, la Astra Arad, expus în totalitate.

Un tramvai întreg în eveniment unde te poți uita, poți să vezi, să pui mâna, să interacționezi cu specialiștii de acolo, să-ți povestească despre el.

E foarte interesant, automatizat, are multe lucruri interesante. Poți să vezi despre el și cum e produs.

Avem în fiecare weekend o componentă de motor sport. În primul weekend avem un campionat de îndemânare auto și e foarte spectaculos. Și în al 2-lea weekend avem o serie de drifturi”, spune un reprezentant al evenimentului.

Salonul Auto de la București este deschis până pe 16 octombrie.

×
Subiecte în articol: masini Salonul Auto Bucureşti
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close