Antena 3 CNN High Tech Soluţia lui Steve Jobs la problemele cu semnalul ale iPhone 4: Nu mai ţine telefonul în acel fel!

Soluţia lui Steve Jobs la problemele cu semnalul ale iPhone 4: Nu mai ţine telefonul în acel fel!

Soluţia lui Steve Jobs la problemele cu semnalul ale iPhone 4: Nu mai ţine telefonul în acel fel!
25 Iun 2010   •   17:28

Cel mai nou telefon lansat de Apple, iPhone 4, are probleme cu semnalul când este ţinut în mâna stângă. Mai mulţi utilizatori s-au plâns deja de această situaţie, care ar fi cauzată de carcasa ce joacă şi rolul de antenă a gadget-ului. Dar acum a apărut şi un răspuns din partea celor de la Apple în acest sens. Potrivit companiei americane utilizatorii nu ar trebui să se îngrijoreze prea mult. ?Felul în care este ţinut orice telefon va avea ca rezultat o pierdere a semnalului, anumite părţi ale mobilului fiind mai expuse, în funcţie de locul în care este plasată antena?, se arată într-un comunicat oficial al Apple, citat de crave.cnet.co.uk.

?Este o realitate în cazul oricărui telefon fără fir. Dacă experimentaţi acest lucru la iPhone 4, evitaţi să-l ţineţi de partea stânga jos într-un fel care acoperă ambele părţi ale benzii metalice care înconjoară telefonul, sau folosiţi una dintre multele carcase disponibile?, se mai arată în comunicat.

Una dintre carcasele iPhone

carcasa_iphone_400

În mod foarte convenabil, Apple oferă o carcasă pentru iPhone 4, pe care o numeşte bară de protecţie. Este vorba despre o bandă viu colorată, din cauciuc şi plastic, care costă aproximativ 30 de euro.

Pe de altă parte, Engadget a publicat un email care, susţine publicaţia, i-ar aparţine lui Steve Jobs, în care şeful Apple i-ar răspunde unui client nemulţumit de problema pe care o are iPhone 4 cu semnalul. ?Evită să-l mai ţii în acel fel?, este sfatul pe care i l-a dat Jobs celui care i-a trimis mail-ul.

 

Problemele reclamate de utilizatorii iPhone 4

 

 

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: steve jobs Apple
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close